Wat als er een ontspannen en vriendelijke manier is om de relatie met je lichaam, jouw uitstraling, jouw business een boost te geven?


Wat is Access Energetic Facelift®?

Een lichaamsproces dat revitaliserend op het hele lichaam werkt en speciaal gericht is om de gevolgen van stress, projectie, oordeel, vermoeidheid & veroudering te transformeren.

De zachte, kalmerende aanraking op gezicht, nek & borstgebied werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

Het is veel meer dan de naam doet verhullen ;)
Het gaat dieper; je hele lichaam wordt meegenomen en je manier van kijken naar jezelf en de wereld krijgt een waanzinnige upgrade.

Zodra we ons ontdoen van de oordelen die we dagelijks op onze gezichten en lichamen in de spiegel projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren. 

Mensen hebben de volgende veranderingen gemeld:

- Frisse uitstraling
- Heldere oogopslag
- Verbeterde huid en energielevel
- Beter slaappatroon
- Beter zelfbeeld
- Meer verbinding met eigen lichaam
- Betere hormoonhuishouding
- Versnelt herstel na operatie 

- Tillen van borsten en billen
- Glans in het haar

- Beter(e) zicht en zichtbaarheid

Wat kan je verwachten? 
Deze class is een echte doe- en belevingsdag waarin deelnemers de Access Facelift® behandeling leren en deelnemen aan het geven van 2 sessies en het ontvangen van 2 sessies.


Tijdens deze class werk je met de energieën in het lichaam en gezicht en tijdens het toepassen hiervan, ontdek je wat er kan worden losgelaten. Klik hier voor een video met Gary Douglas, Dr Dain Heer & Shannon O'Hara

Wat is er nog meer mogelijk?
Leer de Access Facelift® met één of twee vrienden, zodat je op regelmatige basis de voordelen van dit dynamische proces kunt geven en ontvangen.

De Access Facelift® kan ook een schitterende aanvulling zijn in elk bedrijf waar gewerkt wordt met klanten en hun lichaam: schoonheid, wellness, massage en meer.

Je investering
380 euro voor de eerste keer, 190 euro bij herhaling van deze dag.
Als je 16-17 jaar bent betaal je 190 euro, bij herhaling 50%.
Kinderen tot 16 jaar doen gratis mee bij betalende ouder (hoe tof is dat?)
* Dit is inclusief Nederlandstalige handleiding, Facelift-handposities kaart, drinks & snacks, lunch.

Welke bijdrage mag dit dynamische lichaamsproces zijn voor jou en jouw omgeving?𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁 𝗛𝗮𝗻𝗻𝗲𝗸𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗶𝗻 𝗜𝗸𝗶𝗻𝗸: 𝟬𝟲-𝟱𝟮𝟭𝟮𝟲𝟬𝟯𝟴, 𝗵𝗮𝗻𝗻𝗲𝗸𝗲@𝗷𝗼𝘂𝘄𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁.𝗻𝗹