𝗚𝗼𝗙𝗶𝘁 & 𝗘𝗶𝗴𝗲𝗻-𝗪𝗶𝗷𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗟𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 🍀


In de samenleving worden oprechte vraagstukken en nadelige bij-effecten omtrent C uitgespeeld. de 2 lichaamsprocessen die we deze dag behandelen zijn SPECIAAL ontworpen om je lichaam & geest hiermee andere mogelijkheden en meer gemak te geven. Ze zijn in te zetten bij aanhoudende, zeurende bijwerkingen door C-virus óf door de prikken, zoals: hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, niet lekker voelen, misselijkheid, rillingen, etc. Het GoFit proces geeft ook meer gemak bij al het andere aan mindcontrol, spanning, onzekerheid en (twee)strijd wat deze tijd met zich meebrengt.


Of je nou gevaxt bent of niet.
Het raakt ons allemaal…


--- 
Hoe blijf je bij jezelf en wat vertelt de eigen-wijsheid van je lichaam? Hoe kom in je in dieper contact met wat je lichaam je probeert te vertellen? Wat is er nodig voor heling & genezing? Wat kunnen onze lichamen (ongeacht gemaakte keuzes) betekenen en bijdragen aan een betere toekomst? Wat kunnen we voor elkaar betekenen?


Vervolgens gaan we verder met een lichaamsproces dat je immuunsysteem sterkt van binnenuit: MTVSS. Één van de meest dynamische lichaamsprocessen in Access Consciousness. Het vitaliseert en bekrachtigt de afweer-, herstel- & vernieuwingsprocessen in je lichaam. Je basis wordt versterkt, je veerkracht neemt toe en emotioneel ben je stabieler. MTVSS is puur goud voor je lichaam! All-season bijdrager voor je basis-gezondheid. Bijv. goed in te zetten voor als jij/je partner/kind wat ziekjes lijkt te worden, maar ook voor meer uithoudingsvermogen & prestatiekracht bij intensieve beweging, zoals hiking, bergop fietsen en sport. 


Tijdens de workshops lig je ontspannen op een massagetafel (aangekleed). Je ontvangt een sessie, en vervolgens geef je aan dezelfde persoon een sessie. Hierbij krijg je instructies en facilitatie van Maartje. Er is voldoende ruimte om persoonlijke situaties in te brengen. Iedere vraag opent nieuw besef en ontspanning voor jou én de andere deelnemers. Hierna ben je in staat het lichaamsproces toe te passen op jezelf en als je wilt, sessies te geven aan anderen.


NB. Deze workshop is voor iedereen, jong en oud, toegankelijk. Je hoeft geen ervaring of kennis te hebben van lichaamswerk of van Access Consciousness®.


𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: zondag 13 november 2022

𝗧𝗶𝗷𝗱: 10 - 16.30 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: 's-Heerenberg
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 150 euro. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, soep, certificaat, audio-opnames.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 13-11 's-Heerenberg


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗴𝗮𝘀𝘁𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗡𝗶𝗲𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝗞𝗼𝗼𝘁: info@niekvankoot.nl, +31683175704