14 maart: POP feestje in hartje Eibergen: Energetic Facelift training met Shannon & Grace live vanuit Mexico. Om 16.30 uur gaan we los (tot klokslag middernacht) en zijn we connected met vele anderen bodies wereldwijd. Doe je mee? 

Of je deze 1-daagse training nu voor de eerste keer volgt of kiest voor een herhaling om meer te weten te komen over deze speciale lichaamsbehandeling... welkom! Je ontvangt de sessie 2x uit, en geeft 'm 2x. Terwijl we de behandeling op elkaar uitwisselen, volgen we via een scherm facilitatie van Grace Douglas & Shannon O'Hara (dochters van Gary - grondlegger van Access) en genieten we elkaars aanwezigheid. Als je wilt, kun je ze live vragen stellen via direct verbinding. Je bent dan zichtbaar in Mexico en bij andere POP's verspreid over de hele wereld... kun je gelijk oefenen met de Energetic Facelift energieën ontvangen en belichamen ;) Want wat dit proces vooral doet en betekent voor mij: meer gemak en plezier met (ver)schijnen als jezelf en zichtbaarheid.

Het verfrist, verlevendigt, haalt oude shit naar boven op zachte, magische wijze om vervolgens anders, helderder, opener de wereld in te gaan. Voor kinderen en volwassenen die klaar zijn om diepgewortelde én super subtiele oordelen over zichzelf en het wereldbeeld... die je vermoeien en verouderen.. te laten smelten op een vriendelijke, duurzame manier.

Is dit de volgende ervaring die je aan jezelf cadeau wilt geven?
Je weet (altijd) de weg... welkom.

Ik zorg als POP-host voor massagetafels, lekkere drinks & snacks en een fijne sfeer.
De betaling voor deze class doe je aan Grace & Shannon, via de Access website (volg registratieknop hieronder).
Hierna ben je Energetic Facelift Practitioner en kan je deze sessies geven en evt aanbieden in je praktijk.