OP ZOEK NAAR RUIMTE & RUST?


Heb je vaak last van hoofdpijn, rusteloosheid of wil je gewoon meer plezier in je leven? Komt je partner en/of kind soms moe en overprikkeld thuis en gaat het concentreren/werken/leren niet gemakkelijk? Dan is Access Bars® een mooie tool om in te zetten. Zondag 15 januari kun je het zelf in de vingers krijgen, in het nieuwe huis van Raymonda in Winterswijk.


Wat is Access Bars®?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die je in staat stellen om beperkende gedachten, gevoelens & emoties te resetten. Alles wat we meemaken wordt in onze hersenen opgeslagen en Bars werkt als het defragmenteren van je harde schijf: alle bestanden & programma's die niet meer voor je werken en die je vertragen worden door simpele aanraking van knopjes opgeschoond, zodat het niet langer meer in je leven hoeft te zijn. Je wordt meer aanwezig in je leven zoals die nu is en laat je verleden niet meer zijn weerslag hebben op jou.

Een sessie pakt allerlei thema's aan. Om er een paar te noemen: controle, bewustzijn, kalmte, veroudering, vreugde, verdriet, relaties, seksualiteit, communicatie, geld en dromen.

Je Bars laten nalopen creëert meer gemak voor je lichaam en wist alle overwegingen, houdingen en aannames uit die in de weg zitten om ontspannen, vreugdevol & vrij te zijn.

Genoemde resultaten zijn:

rust en kalmte in het hoofd, alerter, overzicht, vertrouwen, meer energie, beter (door)slapen, minder stress, angsten en (hoofd)pijnen nemen af / verdwijnen, vrolijk zonder reden, relaxte sfeer in huis, betere (leer)prestaties.

Hoe ziet de opleidingsdag eruit?

✔️ 2x ontvangen & 2x geven van een Bars sessie;
✔️ Bars kaarten en handleiding;
✔️ Certificaat: Access Bars® Practitioner;
✔️ 3 aanvullende lichaamsprocessen voor extra energie, trauma loslaten, makkelijker kiezen.
✔️ Zoete/zoute snacks, koffie/thee/water, homemade soep met verse groente uit eigen tuin.

Voor wie?

Voor jong en oud die meer innerlijke rust en vrede wil ervaren. Ook een handige tool voor zelfzorg & persoonlijke groei. Zo kan je te allen tijde uitwisselen met anderen en naar groepsuitwisselingen in de buurt gaan. En is het een mooie aanvulling op jouw aanbod als therapeut, coach, schoonheidsspecialist, docent, (opvang)ouder, boer(in), noem maar op.


Wat als dit het begin kan zijn van iets totaal anders?

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: Zo. 15 januari 2022

𝗧𝗶𝗷𝗱: 10 - 17 uur
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Winterswijk
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: €300,- (herhalers betalen 50% & kinderen t/m 15 jaar gaan GRATIS mee)
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: volg de registratieknop hieronder. Noteer bij opmerkingen: 15/1 Winterswijk

𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁 𝗥𝗮𝘆𝗺𝗼𝗻𝗱𝗮 𝗩𝗼𝘀𝗸𝗮𝗺𝗽:
𝗿𝗮𝘆𝗺𝗼𝗻𝗱𝗮𝘃𝗼𝘀𝗸𝗮𝗺𝗽@𝗵𝗼𝘁𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺, +𝟯𝟭𝟲𝟭𝟰𝟲𝟬𝟵𝟳𝟰𝟮