𝐖𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬𝐝𝐚𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦

✨ Ochtendprogramma, 10 - 13 uur
MTVSS: één van de meest dynamische lichaamsprocessen in Access Consciousness®. Boost je immuunsysteem! Het vitaliseert en bekrachtigt de afweer-, herstel- en vernieuwingsprocessen in je lichaam. Je basis wordt versterkt, je veerkracht neemt toe en emotioneel ben je stabieler. MTVSS is puur goud voor je lichaam! All-season bijdrager voor je basisgezondheid. Kan ook ingezet worden voor meer gemak (uithoudingsvermogen, prestatiekracht) bij intensieve beweging, zoals hiking, berg op fietsen en sport. 

✨ Middagprogramma, 13.30 - 16.30 uur
Restoration of communion with earth: Verbind je (nog) meer met de aarde, de lucht, het universum, de natuur om je heen. Welke mogelijkheden ontstaan er wanneer je weer in tune bent met jou... en jouw lichaam? Wat wil je loslaten? Ontvangen? Verruimen? Genieten? En wat als je dit niet cognitief hoeft uit te zoeken, te ontrafelen, te ontwarren? Wat als de aarde het aan jou wil en kan laten zien en ervaren...?

Ontspannen liggend met kleren aan onder een dekentje, laat je de energie van deze twee mooie lichaamsprocessen stromen. Je geeft ieder proces 1 keer en je ontvangt ieder proces 1 keer.

Na deze dag ben je Body Process Practitioner en kan je sessies geven aan jezelf en anderen.
Jong en oud is welkom - tot 15 jaar gratis bij betalende ouder. Kennis van Access Consciousness®/lichaamswerk is niet nodig.

𝗪𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝗼𝗺𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴?

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: woensdag 15 december 2021
𝗧𝗶𝗷𝗱: 10.00 - 16.30 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Eibergen
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Anneke Hietbrink & Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 150 euro voor hele dag, 80 euro voor halve dag. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, homemade soep voor lunch, certificaat & audio-opnames.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 15/12 Eibergen.