𝗘𝗶𝗴𝗲𝗻𝗪𝗶𝗷𝘀 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗟𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 

Heb je plezier met je lichaam? Ervaar je gemakkelijk vreugde? Of merk je dat iets je tegenhoudt?

Tijdens deze lesdag maak je kennis met 2 bijzondere lichaamsprocessen die jouw lichaam en geest de ruimte geven om spanningen en onzekerheid los te laten. Je EigenWijsheid toe te laten en te (v)erkennen... ;)

Programma:
> Ochtend: 10 tot 13 uur
Compenserende Drijfkrachten: waar maak jij je kleiner dan je bent? Welke compensaties ben jij gaan doen en normaal gaan vinden.. ten koste van je lichaam? Waar ben je gaan wegdrijven van je kracht, door anderen meer ruimte en gemak te gunnen dan jezelf? Waar voel jij je machteloos met en in je lichaam? Is nu de tijd jezelf een andere horizon, met meer plezier en kracht, te gunnen?

> Lunchbreak 13 - 13.30 uur

> Middag: 13.30 - 16.30 uur
Anafylactische Shock & Kwadratering van Laxatie: een proces dat hulp biedt bij stramme spieren, spieren die veel uitgedaagd worden ivm werk en/of (top)sport. Maar ook als je moeilijk ontspanning kan toelaten en vinden in je leven is dit proces een opener. Waar ben je gewend geraakt aan een bepaalde mate van pijn, stijfheid & ongemak? Wat is er nog meer mogelijk? Een geliefd en krachtig ontsluit-proces voor mens én dier! 

Tijdens de workshops lig je ontspannen op een massagetafel (aangekleed). Je ontvangt een sessie, en geeft een sessie. Hierbij krijg je instructies en facilitatie van Maartje. Er is voldoende ruimte om persoonlijke vraagstukken in te brengen en te transformeren. Iedere vraag opent nieuw besef en ontspanning voor jou én de andere deelnemers. Hierna ben je in staat het lichaamsproces toe te passen op jezelf en als je wilt, (betaalde) sessies te geven aan anderen.

NB. Deze workshops zijn voor iedereen, jong en oud, toegankelijk. Je hoeft geen ervaring of kennis te hebben van lichaamswerk of van Access Consciousness®.


𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: woensdag 15 februari 2023

𝗧𝗶𝗷𝗱: 10 - 16.30 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Reusel, Brabant.
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 80 euro voor een dagdeel, voor beide processen: 150 euro. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, (soep voor als je blijft lunchen), certificaat, audio-opnames.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de ticketlink, kies voor dagdeel of hele dag en noteer bij opmerkingen: 15/2 Reusel

𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷
Gastvrouw Natalie Wouters: wouters.natalie@gmail.com, 06 - 46 37 26 84