GOFIT 🍀

 

We behandelen deze avond het RNA lichaamsproces, dat speciaal is ontworpen om spannende fysiologische & psychologische imprints mbt de huidige tijd te reguleren en van je af te laten glijden. In te zetten bij aanhoudende, zeurende bijwerkingen door C-virus óf door de prikken, zoals: hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, niet lekker voelen, misselijkheid, rillingen, etc. Het spreekt eveneens diepe angst-, separatie- & beheersingprogramma's aan die mogelijk invloed hebben op jouw lichaam en geest. Wat als je niet langer het effect hoeft te zijn van smerige spelletjes die door anderen worden gespeeld? Wil je sterker in jouw schoenen staan en weten wat jij weet? Jouw bewustzijn verkennen en herkennen? Praktische handvaten krijgen die helpend zijn om bij jezelf te komen en blijven? Welkom!

 

𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹
De lichaamsprocessen van Access Consciousness® zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creëren in korte tijd. Ze bevrijden je van diepgewortelde overtuigingen en patronen. Je leert werken met het zelfgenezend vermogen middels zachte aanraking van punten op het lichaam. Ieder lichaamsproces omvat een unieke thema en draagt bij aan meer ontspanning, bewustzijn, heling, mogelijkheden. En ze zijn heerlijk om te geven en ontvangen! Daarnaast reikt Maartje praktische handvatten die helpend zijn om met meer lucht en licht door het leven te gaan. Na deelname ontvang je een certificaat en kan je als Body Process Practitioner sessies geven aan jezelf en anderen.

 

NB. Deze workshop is voor iedereen, jong en oud, toegankelijk. Je hoeft geen ervaring of kennis te hebben van lichaamswerk of van Access Consciousness®.

𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘢𝘨 𝘥𝘪𝘵 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮𝘴𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘢𝘷𝘰𝘯𝘥 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: vrijdagavond 16 december 2022

𝗧𝗶𝗷𝗱: 19 - 22 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Vorstenbosch
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 80 euro. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, certificaat, audio-opnames.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 16-12 Vorstenbosch


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗴𝗮𝘀𝘁𝘃𝗿𝗼𝘂𝘄 𝗟𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗿𝘂𝗴𝗺𝗮𝗻𝘀: 0682089543, www.leanbrugmans.nl