De oordelen & verwachtingen die we op onze lichamen plakken zijn vaak zo onvriendelijk... maar omdat we veelal niet leren en om ons heen zien hoe te communiceren met onze beautiful bodies vanuit een expansieve, ware voedende RUIMTE is dat vaak wel de way to go.

Wij, Maartje en Hanneke, zien hier graag verandering in ♡

Je ESSENTIE (aan)raken en daarmee werken voor harmonie & uitstraling van jouw UNIEKE lichaam & geest in whatever activiteit je ook maar doet, dát is wat deze unieke behandeling en workshop bijzonder vernuftig maakt.

Ontluikend hoe stress, weerstand en last van oordelen & projectie van anderen automatisch en geheel moeiteloos een weg naar buiten vindt als je joúw essentie raakt.

Lichamen houden niet van balLAST en weten gewoon waar en bij wie ze moeten zijn om het te ontgrendelen en resetten. Genius, toch?!

Gezien, gekoesterd & geliefhebt worden voor wie je BENT - alles omvattend, niets buitengesloten - het zal je lichaam verblijden & wereld vergroten en verrijken >>> ontvang, beleef & leer alles over de Energetic Facelift® behandeling. Ook wel bekend als de parel onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®!

𝗛𝗼𝗲 𝘇𝗶𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗴 𝗲𝗿𝘂𝗶𝘁?
Je ontvangt 2 sessies en je geeft 2 sessies onder Maartje's begeleiding. Je leert werken met een bundeling aan voedende energieën terwijl alle ins & outs over hoe en waarvoor je dit proces optimaal kunt inzetten voorbij komen. Er is volop ruimte voor persoonlijke vragen. Heerlijke lunch erbij. Verder ontvang je een handleiding, fotokaart met handposities en bij voltooiing van de lesdag, een certificaat: 'Energetic Facelift Practitioner'. Na deze dag ben je in staat zelfstandig sessies te geven. Aan anderen, maar ook aan jezelf. Als je een eigen praktijk hebt en wilt bijdragen aan meer zelfliefde, vreugde & vertrouwen, is deze behandeling een prachtige, gewaardeerde aanvulling op je aanbod.

𝙒𝙚𝙡𝙠𝙚 𝙗𝙞𝙟𝙙𝙧𝙖𝙜𝙚 𝙢𝙖𝙜 𝙙𝙞𝙩 𝙡𝙞𝙘𝙝𝙖𝙖𝙢𝙨𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙡𝙞𝙘𝙝𝙖𝙖𝙢 𝙚𝙣 𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣?

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: zaterdag 17 september 2022
𝗧𝗶𝗷𝗱: 10:00 - ca 17:00 uur
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Praktijk Jouw Stille Kracht, Groenlo
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: €380,- | €190,- bij herhaling. Kinderen t/m 15 jaar gratis bij betalende ouder. Dit is inclusief drinks, snacks & yummy lunch.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: volg de registratieknop hieronder.
Voor de betaling kan je de knop eronder volgen en noteer bij opmerkingen: 17/9 Groenlo. De factuur volgt automatisch in je mailbox. 


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁:

Hanneke Stöteler - Klein Ikink, hanneke@jouwstillekracht.nl of 06-52126038


*𝙻𝚊𝚊𝚝 𝚍𝚎 𝚕𝚒𝚌𝚑𝚊𝚖𝚎𝚗 𝚠𝚎𝚝𝚎𝚗 𝚠𝚊𝚝 𝚎𝚎𝚗 𝚐𝚛𝚘𝚘𝚝 𝚐𝚎𝚜𝚌𝚑𝚎𝚗𝚔 𝚣𝚎 𝚣𝚒𝚓𝚗 
& 𝚣𝚎 𝚣𝚞𝚕𝚕𝚎𝚗 𝚎𝚎𝚗 𝚐𝚎𝚜𝚌𝚑𝚎𝚗𝚔 𝚣𝚒𝚓𝚗 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚓𝚘𝚞.*