Geld, Business & de Aarde - 𝒥𝒾𝒿 𝒹𝓇𝒶𝒶𝑔𝓉 𝒹𝑒 𝓌𝑒𝓇𝑒𝓁𝒹, 𝓂𝒶𝒶𝓇 𝓌𝒾𝑒 𝒹𝓇𝒶𝒶𝑔𝓉 𝒥𝒪𝒰?

 

Je bent begonnen met je bedrijf uit liefde voor de aarde, mensen, dieren en de natuur. Omdat je een mooiere wereld wilt creëren. Maar ondertussen ben je vooral hard aan het werk en maak je je zorgen over de toekomst, geld en je gezondheid.

 

Wil je ondernemen op een manier die fijn is voor jou én bijdraagt aan de wereld?
Leer ontspannen, ontvangen en creëren in verbinding met de aarde.

 

Wat kan je verwachten?

10 – 13 uur
Het eerste lichaamsproces van de dag helpt je om met meer gemak en plezier geld te verdienen én ontvangen, in co-creatie met de aarde.
Zit je vast in hard werken, moeten en tijd = geld? Kun je moeilijk ontspannen als je niet aan het werk bent? Voel je je schuldig om geld te vragen, want je doet het toch uit liefde voor de aarde? Relax! De aarde gunt jou ontspanning en overvloed, en dat creëer je samen.

14 – 17 uur
In de middag gaan we met het tweede lichaamsproces de verdieping in. Hoe kan je meer ontspannen in je zorg voor de aarde?
Duurzaamheid, milieu, natuur, mensenrechten.. Er speelt veel en we willen allemaal het goede doen. Maar wat als de wereld dragen te zwaar wordt? Wie draagt jou? Je mag leren om eerst voor jouw lichaam te zorgen en daarmee voor de aarde.

Maartje, Linda en de prachtige locatie Stille Aarde bieden je een veilige, voedende bedding om je zorgen los te laten en jouw leven & business te creëren op een ontspannen, leuke manier.

𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹
Lichaamsprocessen van Access® Consciousness maken het mogelijk diepgewortelde overtuigingen en patronen op te lossen van binnenuit. Ze zijn heerlijk om te ontvangen én te geven en creëren dynamische verandering in korte tijd. Je leert werken met het zelfgenezend vermogen middels zachte, doelgerichte aanraking van specifieke punten op het lichaam. Dit geeft ruimte voor ontlading, heling en nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Hoe zou het zijn als je samen met de aarde méér kunt creëren dan je nu voor mogelijk houdt?

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: zaterdag 18 december 2021
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Stille Aarde, Uden
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: €80 per dagdeel, hele dag €150. Dit is inclusief handleiding met info over de lichaamsprocessen, audio-opnames, certificaat, soep uit eigen tuin, drinks & snacks.

Welke bijdrage mogen deze lichaamsprocessen zijn voor jouw lichaam, jouw business én de aarde?
Your body = the earth.

Met vragen kan je terecht bij host Linda Lebesque: 
mail@silentshift.earth, www.silentshift.earth