ᴢɪᴇɴ & ɢᴇᴢɪᴇɴ ᴡᴏʀᴅᴇɴ

Een ontspannen dag in het teken van je blikveld verruimen, je ogen verwennen & verrijken, ontspannen in wat jij ziet en in wie je bent. Relaxed stappen in jouw mogelijkheden.

Als jij spanning in jouw leven loslaat, geef jij niet alleen jezelf een mega cadeau - de mensen om jou heen kunnen jou ook beter ontvangen, zien en gemakkelijker aan je bijdragen.


𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?
Na een korte introductie van Maartje starten we het lichaamsproces: 𝗖𝗼𝗿𝗿𝗲𝗰𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗩𝗶𝘀𝗶𝗼𝗻. Speciaal voor de ogen: voedend, verzachtend en een dynamische bijdrage bij oogproblemen. Tevens als je kijk op de wereld op dit moment niet zo plezierig is, welke bijdrage mag dit lichaamsproces zijn? Dit proces ontvang je 1 keer en geef je 1 keer en ondertussen is er RUIMTE voor persoonlijke vragen. - Lunchtime! - In de middag gaan we verder met een dynamisch lichaamsproces dat je faciliteert in 𝗛𝗲𝗹𝗱𝗲𝗿 & 𝗗𝘂𝗶𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗭𝗶𝗷𝗻. Zoals: "Nee. Waag het eens!" - als iemand probeert gebruik / misbruik van je te maken. VITAAL voor jouw leven, relaties, opvoeding (want BOY, kunnen kids manipuleren!) & om je bedrijf te runnen vanuit plezier en succes. Je moet bereid zijn aardig te zijn voor jezelf én je moet bereid zijn de zgn. "killing energy" te zijn als dat nodig is.


𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹
De lichaamsprocessen van Access Consciousness® zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creëren in korte tijd. Ze openen deuren naar een diepere verbondenheid met je lichaam en laten alles wat in de weg staat op zachte wijze los. Ze dragen bij aan meer bewustzijn en mogelijkheden. En ze zijn heerlijk om te geven en ontvangen! Jong & oud is welkom, er is geen voorkennis nodig.

 

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: zaterdag 20 november 2021
𝗧𝗶𝗷𝗱: 10:00 - 17:00 uur
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: De Pioenroos, Bladel (NB)
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: €150,- hele dag, €80,- dagdeel - dit is inclusief drinks & snacks, handleiding, audio-opnames en certificaat.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 20-11 Bladel

𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁:
Germaine Dirkx-van Baarlen - De Lotusbloem
germaine@delotusbloem.nl
+31(0)638042315