Body Workshop MTVSS - do. 21 december van 10 - 13 uur in Borculo

 

Boost je immuunsysteem.
Het vitaliseert en bekrachtigt de afweer-, herstel- & vernieuwingsprocessen in je lichaam. Je basis wordt versterkt, je veerkracht en souplesse neemt toe en emotioneel ben je stabieler. MTVSS is puur goud voor je lichaam! All-season bijdrager voor je basisgezondheid. Kan ingezet worden voor specifieke ondersteuning van orgaanfuncties, gewrichtspijn, spijsverteringsklachten, ter ondersteuning bij kankerprocessen, bij hernia en overbelasting en voor meer uithoudingsvermogen, plezier en prestatiekracht bij intensieve beweging, zoals hiking, berg op fietsen en sport.


In de workshop ontvang je het proces een keer en leer je hoe je het zelf als sessie kunt geven. Er is alle ruimte voor vragen.


𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹
De lichaamsprocessen van Access Consciousness® zijn bijzonder ontspannend. Ze maken je AANwezig met jouw lichaam en leven. Hoe het op dit moment is én wat er mogelijk is voor jouw toekomst. De processen zijn zowel fijn om te geven als te ontvangen. Jong & oud is welkom; er is geen voorkennis of ervaring nodig. Na deelname kun je het geleerde proces toepassen op jezelf, vrienden, familie, in je praktijk, werk - overal waar vraag is naar rust, bewustwording & voldoening.Welke bijdrage mag dit veelzijdige lichaamsproces zijn voor jou en je omgeving?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: donderdag 21 december 2023
𝗧𝗶𝗷𝗱: 10 - 13 uur
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Borculo.
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: €80,-. Dit is inclusief lesmateriaal, certificaat, drinks & snacks, audio-opnames.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: zie ticketlink, noteer bij opmerkingen: "21-12 Borculo"


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁
Marion Winkelhorst: 
0620046223, marionbisselink@hotmail.com