Wat als er een ontspannen en vriendelijke manier is om de relatie met je lichaam en jouw uitstraling een boost te geven?

Wat is Access Energetic Facelift®?
Een lichaamsproces dat revitaliserend werkt op het hele lichaam werkt en erop is gericht de gevolgen van stress, projectie, oordeel, onzekerheid, vermoeidheid & veroudering te transformeren.

De zachte, kalmerende aanraking op gezicht, nek & borstgebied werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

Het is veel meer dan de naam doet verhullen ;)
Het gaat dieper; je hele lichaam wordt meegenomen en je manier van kijken naar jezelf en de wereld krijgt een waanzinnige upgrade.

"Zodra we ons ontdoen van de oordelen die we dagelijks op onze gezichten en lichamen in de spiegel projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren."

De volgende veranderingen zijn opgemerkt:
- Frisse uitstraling
- Heldere oogopslag
- Verbeterde huid en energielevel
- Beter slaappatroon
- Beter zelfbeeld
- Meer verbinding met eigen lichaam
- Betere hormoonhuishouding
- Versnelt herstel na operatie 
- Tillen van borsten en billen
- Glans in het haar
- Beter(e) zicht en zichtbaarheid
- Impact van C-boosters wordt losgelaten
  

Wat kan je verwachten? 
Deze class is een echte doe- en belevingsdag waarin deelnemers de Access Facelift® behandeling leren en deelnemen aan het geven van 2 sessies en het ontvangen van 2 sessies.

Tijdens deze class werk je met de energieën in het lichaam en gezicht en tijdens het toepassen hiervan, ontdek je wat er kan worden losgelaten.

Wat is er nog meer mogelijk?
Leer de Access Facelift® met één of twee vrienden, zodat je op regelmatige basis de voordelen van dit dynamische proces kunt geven en ontvangen.

De Access Facelift® kan ook een schitterende aanvulling zijn in elk bedrijf waar gewerkt wordt met klanten, hun mentaliteit & lichaam: schoonheid, wellness, massage, psychologie, therapie, mindfulness en meer.

𝗛𝗼𝗲 𝘇𝗶𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗴 𝗲𝗿𝘂𝗶𝘁?

Je ontvangt 2 sessies en je geeft 2 sessies onder Maartje's begeleiding. Je leert werken met een bundeling aan voedende energieën terwijl alle ins & outs over hoe en waarvoor je dit proces optimaal kunt inzetten voorbij komen. Er is volop ruimte voor persoonlijke vragen. Heerlijke lunch erbij. Verder ontvang je een handleiding, fotokaart met handposities en bij voltooiing van de lesdag, een certificaat: 'Energetic Facelift Practitioner'. Na deze dag ben je in staat zelfstandig sessies te geven. Aan anderen, maar ook aan jezelf. Als je een eigen praktijk hebt en wilt bijdragen aan meer zelfliefde, vreugde & vertrouwen, is deze behandeling een prachtige, gewaardeerde aanvulling op je aanbod.


𝙒𝙚𝙡𝙠𝙚 𝙗𝙞𝙟𝙙𝙧𝙖𝙜𝙚 𝙢𝙖𝙜 𝙙𝙞𝙩 𝙡𝙞𝙘𝙝𝙖𝙖𝙢𝙨𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙡𝙞𝙘𝙝𝙖𝙖𝙢 𝙚𝙣 𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣?

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: za. 22 april 2023
𝗧𝗶𝗷𝗱: 10:00 - ca 17:00 uur
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Brunssum
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: €380,- | €190,- bij herhaling. Kinderen t/m 15 jaar gratis bij betalende ouder. Dit is inclusief drinks, snacks & lichte lunch.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: volg de registratieknop hieronder. Voor de betaling kan je de knop eronder volgen en noteer bij opmerkingen: 22/4 Brunssum. De factuur volgt automatisch in je mailbox. 

𝐌𝐞𝐭 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐛𝐢𝐣 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐯𝐫𝐨𝐮𝐰 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐢𝐚: 06 24 17 57 86, marcia.knarren@gmail.com

 

*𝙻𝚊𝚊𝚝 𝚍𝚎 𝚕𝚒𝚌𝚑𝚊𝚖𝚎𝚗 𝚠𝚎𝚝𝚎𝚗 𝚠𝚊𝚝 𝚎𝚎𝚗 𝚐𝚛𝚘𝚘𝚝 𝚐𝚎𝚜𝚌𝚑𝚎𝚗𝚔 𝚣𝚎 𝚣𝚒𝚓𝚗 & 𝚣𝚎 𝚣𝚞𝚕𝚕𝚎𝚗 𝚎𝚎𝚗 𝚐𝚎𝚜𝚌𝚑𝚎𝚗𝚔 𝚣𝚒𝚓𝚗 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚓𝚘𝚞.*