𝐇𝐎𝐑𝐌𝐎𝐍𝐄𝐍

Heb jij er meer last dan gemak van?

Onrust en klachten rondom je menstruatie? Klachten bij meno-/penopauze? Lage libido? Heb je het gevoel dat jouw lichaam eerder tegen je dan vóór jou werkt en weet je dat er meer mogelijk is?

Het zijn óók de hormonen die voor een geluksgevoel zorgen. Hoe zou het zijn als je je hormoonbalans kan herstellen voor meer plezier in je leven?


𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?

Na een korte introductie van Maartje starten we het lichaamsproces dat je hormoonstelsel in balans brengt. Je ontvangt het proces 1 keer en geeft het 1 keer. Ondertussen is er veel ruimte & aandacht voor persoonlijke vragen. Welke bijdrage mag dit lichaamsproces zijn voor jou, je naasten & klantenkring?


𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹
De lichaamsprocessen van Access Consciousness® zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creëren in korte tijd. Ze maken het mogelijk diepgewortelde overtuigingen, patronen & vervelende herinneringen op te lossen van binnenuit. Je leert werken met het zelfgenezend vermogen middels zachte, doelgerichte aanraking van specifieke punten op het lichaam. Dit opent deuren naar diepe ontspanning, nieuwe inzichten en meer verbinding met jezelf. Ze zijn heerlijk om te ontvangen én te geven!


𝘏𝘰𝘦 𝘻𝘰𝘶 𝘩𝘦𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘰𝘮 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮 𝘥𝘦 𝘬𝘰𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘻𝘰𝘳𝘨𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘦 𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘢𝘯𝘨𝘵?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: 26 november 2021

𝗧𝗶𝗷𝗱: 19:00 - 22:00 uur
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Groenlo
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: €80,- inclusief drinks & snacks, beschrijving van het proces, opnames en certificaat.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: volg de registratielink hieronder en noteer bij opmerkingen: 26-11 Groenlo.


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁 𝗛𝗮𝗻𝗻𝗲𝗸𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗶𝗻 𝗜𝗸𝗶𝗻𝗸:
𝟬𝟲-𝟱𝟮𝟭𝟮𝟲𝟬𝟯𝟴, 𝗵𝗮𝗻𝗻𝗲𝗸𝗲@𝗷𝗼𝘂𝘄𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁.𝗻𝗹