𝐖𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐦𝐨𝐠𝐞𝐧𝐬 & 𝐜𝐚𝐝𝐞𝐚𝐮𝐭𝐣𝐞𝐬 𝐳𝐢𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐭𝐨𝐩𝐭 𝐢𝐧 𝐣𝐨𝐮?

Op deze avond ontvang en leer je een lichaamsproces dat jouw krachten activeert en versterkt van binnenuit en dat wat niet (langer) bij jou hoort / in de weg zit, op ontspannen wijze uit jouw lichaam en leven helpt gaan.

Wist je dat het ontvangen van een lichaamsproces ook enorm kan bijdragen in het verminderen van fysiek klachten? Dit specifieke proces kan doeltreffend ingezet worden bij langdurig aanhoudende rugklachten. Heb je zelf, of ken je iemand met, rugklachten? 𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘢𝘨 𝘥𝘪𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘯𝘢𝘢𝘴𝘵𝘦𝘯?

*Hoe verloopt de avond?*
Je ligt heerlijk ontspannen op een massagetafel (aangekleed). Je krijgt instructies en facilitatie van Maartje met ruimte om persoonlijke situaties in te brengen en te transformeren. Iedere vraag opent nieuwe mogelijkheden, voor jou en de andere deelnemers. Na deze avond kan je sessies geven aan jezelf en ben je als gecertificeerd Body Process Practitioner bevoegd om anderen sessies te geven.

Jong en oud is welkom - tot 15 jaar gratis bij betalende ouder. Kennis van Access Consciousness®/lichaamswerk is niet nodig.

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: vrijdagavond 27 januari 2023
𝗧𝗶𝗷𝗱: 19 - 22 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Vorstenbosch
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 80 euro, dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, certificaat & audio-opnames.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de registratiekantoor hieronder en noteer bij opmerkingen 27-1 Vorstenbosch

Met vragen kan je terecht bij gastvrouw Lean Brugmans: 0682089543, www.leanbrugmans.nl