VETWIJS 

Welke capaciteiten & energieën gebruik je niet volledig, wat zich mogelijk omzet naar vet?

Elke keer als je niet volledig Jou mag/kan zijn, je eigen vreemdheid en EigenAardigheden om een of andere reden niet mag laten zijn... in en naar jezelf, maar ook naar buiten toe... wat gebeurt er dan met die energiestromen? 

Een hele bijzondere avond in het teken van Gewicht & andere thema's in het leven die we Gewichtig maken.
Het lichaamsproces dat we hierbij in gaan zetten werkt diepgaand op deze thema's. Het versoepelt het proces voor jou om dingen die je (onbewust) gewichtig, onveranderlijk & zwaar maken te transformeren op celniveau. Of je nou "dik" bent of "dun", het is beide gevallen interessant - volg de hartslag van deze avond en je weet of je erbij wilt zijn.

Ook neemt Maartje je mee naar een totaal andere, verrijkende kijk op voeding. Ze heeft er zelf een heeele interessante weg in afgelegd, waarbij struggle en oordelen op "gezond-of-niet-gezond" een GROOT beslag op haar leven nam. Ze kent de strijd en ingewikkeldheid van voeding & gezondheid en is dankbaar voor de reis die ze hierin heeft gemaakt, waardoor ze nu zoveel meer plezier & mogelijkheden ervaart met eten. Én leven. In de breedste zin van het woord. VET deze kennis door te geven. "Hoo Vetter, Hoo Better!" aldus Maartje, met roomboter als 1 van haar favorietjes ;)

Tijdens de workshop lig je ontspannen op een massagetafel (aangekleed). Je ontvangt een sessie, en vervolgens geef je aan dezelfde persoon een sessie. Hierbij krijg je instructies en facilitatie van Maartje. Er is ruimte om persoonlijke vraagstukken in te brengen. Iedere vraag opent nieuw besef en ontspanning voor jou én de andere deelnemers. Hierna ben je in staat het lichaamsproces toe te passen op jezelf en als je wilt, sessies te geven aan anderen.


NB. Heb je kennis van diëtiek - voeding- gezondheid - vitaliteit en sta je open voor blikveld-verruimende inzichten.. ook dan ben je van harte welkom. Deze workshop is voor iedereen, jong en oud, toegankelijk. Je hoeft geen ervaring of kennis te hebben van lichaamswerk of van Access Consciousness®.


𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘢𝘨 𝘥𝘪𝘵 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮𝘴𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘢𝘷𝘰𝘯𝘥 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: vrijdagavond 29 oktober 2022

𝗧𝗶𝗷𝗱: 19 - 22 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: 's-Heerenberg
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 80 euro. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, certificaat, audio-opnames.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 28-10 's-Heerenberg


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗴𝗮𝘀𝘁𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗡𝗶𝗲𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝗞𝗼𝗼𝘁: info@niekvankoot.nl, +31683175704