𝐁𝐨𝐝𝐲 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩: 𝐇𝐮𝐢𝐝 𝐞𝐧 𝐁𝐮𝐢𝐤

𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘣𝘪𝘯𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘬𝘢𝘯 𝘫𝘪𝘫 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮?


De huid en de buik, ze communiceren met ons, iedere dag. De buik is een plek bij uitstek waar we gevoelens en emoties verwerken en opslaan. Voel je je gestrest? Het is je buik die reageert. Twijfel je over een keuze? Je buik fluistert je het antwoord in. Heb je moeite met verteren? Wat kun jij in jouw leven niet verteren?

De huid vormt de barrière tussen ons lichaam en de buitenwereld. Waar krijg jij letterlijk en figuurlijk de kriebels van? Welke innerlijke onrust en onbalans heeft zich een weg naar buiten gewerkt?

Activeer de energie die jouw huid nodig heeft voor hydratatie om fris en fruitig te blijven én breng je buik in balans.


𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?

Na een korte introductie van Maartje starten we een lichaamsproces. Dit proces ontvang je 1 keer en geef je 1 keer en ondertussen is er ruimte en aandacht voor persoonlijke vragen.


𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹

De lichaamsprocessen van Access Consciousness zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creëren in korte tijd. Ze openen deuren naar een diepere verbondenheid met je lichaam en laten alles wat in de weg staat, zoals blokkades, op een zachte wijze los. Ze dragen bij aan meer bewustzijn en creëren heling op cellulair niveau. Ze zijn heerlijk om te geven en ontvangen! Tijdens deze ochtend ontdek je wat er vrij mag komen en wat er nog meer mogelijk is voor jou. Er zijn geen vereisten. Iedereen is welkom.


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: 28 mei 2021

𝗧𝗶𝗷𝗱: 19:00 - 22:00 uur
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Groenlo
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: €80,- inclusief drinks & snacks, beschrijving van het proces, opnames en certificaat.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerking: 28/5 Groenlo.


𝗩𝗼𝗼𝗿 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁 𝗛𝗮𝗻𝗻𝗲𝗸𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗶𝗻 𝗜𝗸𝗶𝗻𝗸:

𝟬𝟲-𝟱𝟮𝟭𝟮𝟲𝟬𝟯𝟴, 𝗵𝗮𝗻𝗻𝗲𝗸𝗲@𝗷𝗼𝘂𝘄𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗲𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁.𝗻𝗹.