𝗪𝗲𝗹𝗹𝗻𝗲𝘀𝘀𝗱𝗮𝗴 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂 & 𝗷𝗲 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗼𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗶𝗴𝗲, 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗻𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗶𝗻 𝗵𝗮𝗿𝘁𝗷𝗲 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱

Ochtendprogramma * 10 - 13 uur:
Power & Potency... dat is wat er VRIJ komt als je samen komt met iemand die (h)eerlijk bewustzijn wil laten binnen dansen. Gewoon omdat het verrijkt. Gewoon omdat het werkt. Gewoon omdat het je verblijdt! Eenheid boven separatie, lieve mensen. De wereld staat te springen om ons besef te geven van onze ware kracht! Proef jij het ook? Dans je mee? Open je jezelf mee?

Middagprogramma * 13.30 - 16.30 uur:
Een nieuw proces voor meer innerlijke rust & mogelijkheden in / met deze huidige tijd. Hoe zou het zijn lading en spanning omtrent C los te laten en negatieve gevolgen van de testen & de prik ongedaan te maken? Gevaccineerd of niet-gevaccineerd, wat als je lichaam altijd doorcreëert? Heel jij (onbewust) lichamen van anderen en wil je hier gemak mee, dan is dit proces voor jou.

Van ieder proces ontvang je een sessie en geef je een sessie. Je ligt hierbij heerlijk ontspannen op een massagetafel (aangekleed). Je krijgt instructies en facilitatie van Anneke & Maartje met ruimte om persoonlijke situaties in te brengen en te transformeren. Iedere vraag opent nieuwe mogelijkheden, voor jou en de andere deelnemers.

𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘄𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻?
- liggen, ontvangen & ontspannen;
- immuunsysteem boosten;
- spelen met zelfgenezende vermogens;
- blokkades en pijn loslaten;
- relatie met je lichaam versterken.

Na deze dag ben je Body Process Practitioner en kan je sessies geven aan jezelf en anderen.
Jong en oud is welkom - tot 15 jaar gratis bij betalende ouder. Kennis van Access Consciousness®/lichaamswerk is niet nodig.


𝗪𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝗼𝗺𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: woensdag 29 december 2021

𝗧𝗶𝗷𝗱: 10.00 - 16.30 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: De Hooiberg, Leersum
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Anneke Hietbrink & Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 150 euro voor hele dag, 80 euro voor halve dag. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, homemade soep voor lunch, certificaat & audio-opnames.

𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: zie registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 29/12 Leersum


All of life comes to us with ease, joy & glory