𝐖𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦

Een dag met 2 lichaamsprocessen waarbij je jou en jouw lichaam de ruimte geeft om los te laten wat zit te etteren, dat je afhoudt om met gemak keuzes te maken en joúw leven te leven.

Ochtend: Cellulair Geheugen 
Cellular Memory is een lichaamsproces om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel te transformeren naar hoe de cellen functioneerde voor het werd beschadigd. Je nodigt het lichaam uit om beschadigingen te verbeteren of zelfs te genezen. Het is een krachtig dynamisch proces wat het lichaam toelaat te kiezen om te helen.

Middag: Exit Stage Left
Dit proces geeft je keuze om de verbinding met je lichaam te verbeteren. Het reikt je de
mogelijkheid om voluit te leven. Het is ook een hele mooie bijdrage te geven aan iemand die
terminaal ziek is. Het geeft een diepe ontspanning waardoor er ruimte ontstaat voor innerlijke rust
en loslaten vanuit dankbaarheid en heelheid. En... mocht je een bedrijf hebben en zaken lopen niet zo lekker, kan dit proces ook een verzachter & doorbraak-versterker zijn (kan ik uit ervaring vertellen :))


𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹

De lichaamsprocessen van Access Consciousness® zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creëren in korte tijd. Ze bevrijden je van diepgewortelde overtuigingen en patronen, zonder nadenken. Je leert werken met het zelfgenezend vermogen middels zachte aanraking van punten op het lichaam. Ieder lichaamsproces omvat een unieke thema en draagt bij aan meer ontspanning, bewustzijn, heling en mogelijkheden. En ze zijn heerlijk om te geven en ontvangen! Na de workshop ben je gecertificeerd Body Process Practitioner en kan je jezelf en anderen sessies geven.

Jong en oud is welkom - tot 15 jaar gratis bij betalende ouder.
Kennis van Access Consciousness®/lichaamswerk is niet nodig.


𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘢𝘨 𝘥𝘪𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: zaterdag 30 juli 2022

𝗧𝗶𝗷𝗱: 10.00 - 16.30 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Meddo, Winterswijk
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 80 euro voor een dagdeel, 150 euro voor de hele dag. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, certificaat & audio-opnames. Als je deze workshop komt herhalen is je investering 55 euro per proces.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 30/7 Meddo


Met vragen kan je terecht bij host Raymonda Voskamp: raymondavoskamp@hotmail.com