𝟭-𝗱𝗮𝗮𝗴𝘀𝗲 𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀 𝗕𝗮𝗿𝘀 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗛𝗼𝗹𝘁𝗲𝗿𝗵𝗼𝗲𝗸 (𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗴𝗲𝗯𝗼𝗼𝗿𝘁𝗲𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀 🐄 👩‍🌾!)

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om jezelf te zijn? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit hebt gehad.

Detox je brein & lichaam 

Ontvang, ontspan & be you


Zaterdag 31 augustus - 1-daagse Access Bars® workshop op een prachtige groenrijke locatie in het buitengebied van Eibergen.

 

Je leert deze dag alles over dit krachtige ontlaadproces. Je ontvangt 2 sessies en geeft er 2. Je krijgt een handleiding en Bars-kaarten met alle 32 punten op het hoofd. Er is volop ruimte & aandacht voor persoonlijke vragen ✨

 

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam
en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst,
verlangen, stress en zo veel meer ☀️
Kinderen vragen er zelfs om als ze weer een sessie kunnen gebruiken, hoe vet is dit?
𝙺𝚒𝚗𝚍𝚎𝚛𝚎𝚗 𝚝/𝚖 𝟷𝟻 𝚓𝚊𝚊𝚛 𝚍𝚘𝚎𝚗 𝚐𝚛𝚊𝚝𝚒𝚜 𝚖𝚎𝚎 𝚋𝚒𝚓 𝚋𝚎𝚝𝚊𝚕𝚎𝚗𝚍𝚎 𝚘𝚞𝚍𝚎𝚛.

Zie het als het defragmenteren van de harde schijf van je computer - alle overbodige bestanden en programma's worden opgeschoond zodat ze niet langer in je leven zijn. Dit geeft ruimte voor nieuwe keuzes & mogelijkheden. 

Wat als verandering simpel en leuk kan zijn?


𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨 + 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞: klik op de knop hieronder.

𝐕𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧?
Neem contact op met host Mariëlle Roelvink: 
0646866875, m.roelvink.brussaard@gmail.com