Sexplore the Possibilities met CF Crystel Poetiray - Eibergen & online

Wat is het dat je lichaam verlangt? Hoe zou het aangeraakt willen worden? Door wie zou je lichaam graag aangeraakt willen worden? Het voelt misschien niet zo, maar lichamen worden graag aangeraakt! En zoals ik altijd zeg - een gelukkig lichaam is een gelukkig jij!

In deze cursus verkennen we de verschillende energieën van seks die we vaak als één geheel zien, wat voor veel verwarring en miscommunicatie en voor misverstanden zorgt.

Er zijn 6 verschillende energieën. We zullen ook onderzoeken hoe je een lichaam kunt aanzetten en hoe je jouw eigen lichaam aan kunt zetten... en niet alleen je lichaam - wat als het leven een orgastische ervaring was?

Weet je nog die keren dat je de meest waanzinnige seks had (copulatie) en je de volgende dag het gevoel had dat je een miljoen dollar waard was? Wat als elke dag zo was? Zou je het kiezen?

4 juni · 19 - 21 uur · live & online intro
5 juni · 10 - 17 uur · live


Sexplore The Possibilities, inclusief een heerlijk lichaamsproces van Access Consciousness en veel meer als je kiest voor de introductie en de eendaagse!

 

Stap uit oordeel van je lichaam en verken de mogelijkheden!
Tijdens deze reis ga je een diepe(re) connectie aan met jouw lichaam, leer je wat het je vertelt en leer je de taal van jouw lichaam. Wanneer jij je goed in je vel voelt, ben jij een uitnodiging voor meer mogelijkheden in elk gebied van jouw leven!


Investering:

4 juni €75,-
5 juni €550,-

*als je zaterdag meedoet, krijg je de vrijdagavond cadeau.

Bij vragen, neem contact op met mij; ik host Crystel!