𝐖𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬𝐝𝐚𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 𝐨𝐩 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞 𝗶𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗱𝗮

✨ Ochtendprogramma, 10 - 13 uur:
MTVSS: één van de meest dynamische lichaamsprocessen in Access Consciousness®. Boost je immuunsysteem! Het vitaliseert en bekrachtigt de afweer-, herstel- en vernieuwingsprocessen in je lichaam. Je basis wordt versterkt, je veerkracht neemt toe en emotioneel ben je stabieler. MTVSS is puur goud voor je lichaam! All-season bijdrager voor je basisgezondheid.


✨ Middagprogramma, 13.30 - 16.30 uur:

Zero Sum Of Trauma: Opstapeling van kleine of grotere trauma's (fysiek/emotioneel) zijn geen pretje voor je lichaam. Dit kan anders. Dit lichaamsproces verandert de opeengestapelde lichamelijke blessures waarmee je bent gaan leren leven maar dat niet optimaal werkt voor jou. Het ontdoet je van de lading omtrent traumatische gebeurtenissen en de compensatie die je bent gaan doen in andere delen van je lichaam.


Van ieder proces ontvang je een sessie en geef je een sessie. Je ligt hierbij heerlijk ontspannen op een massagetafel (aangekleed). Je krijgt instructies en facilitatie van Anneke & Maartje met ruimte om persoonlijke situaties in te brengen en te transformeren. Iedere vraag opent nieuwe mogelijkheden, voor jou en de andere deelnemers.


𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘄𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻?

- liggen, ontvangen & ontspannen;
- spelen met zelfgenezende vermogens;
- blokkades en pijn loslaten;
- relatie met je lichaam versterken.


Na deze dag ben je Body Process Practitioner en kan je sessies geven aan jezelf en anderen.

Jong en oud is welkom - tot 15 jaar gratis bij betalende ouder. Kennis van Access Consciousness®/lichaamswerk is niet nodig.


𝗪𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝗼𝗺𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴?


𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: woensdag 5 januari 2022

𝗧𝗶𝗷𝗱: 10.00 - 16.30 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Breda
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Anneke Hietbrink & Maartje Geverinck


𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 150 euro voor hele dag, 80 euro voor halve dag. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, homemade soep voor lunch, certificaat & audio-opnames.

𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: zie registratieknop hieronder. Graag noteren bij opmerkingen: 5/1 Breda


All of life comes to us with ease, joy & glory


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁 𝗦𝘂𝘂𝘀 𝗛𝗲𝗻𝘀𝗲: lotusbodyensoul@gmail.com, 0032470015845