6-8 april 2023 in Vorden

De 3-daagse Body Class is ontworpen om een ​​dialoog op gang te brengen en een verbondenheid met jouw lichaam te creëren, waarmee je van jouw lichaam kunt genieten in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken.

Als je begint om de manier te veranderen waarop je je verhoudt tot je lichaam, begin je te veranderen hoe je je verhoudt tot alles in je leven. Wat als je lichaam een ​​kompas of gids zou zijn voor de geheimen, mysteries en magie van het leven

Mensen die de 3-daagse Body Class hebben bijgewoond hebben dramatische verschuivingen en veranderingen gemeld in hun lichaamsgrootte en -vorm, een algehele verlichting van chronische en acute pijn, en hun relaties en geldkwesties lijken ook gemakkelijker te worden.

Gary Douglas en dr. Dain Heer creëerden de 3-daagse Body Class. Het wordt mogelijk gemaakt door gecertificeerde Body Class Facilitators om verbale processen en hands-on lichaamswerk te verkennen die de spanning, weerstand en het ongemak van het lichaam ontsluiten door energie dynamisch te laten verschuiven.

Heb je een talent en het vermogen om te werken met lichamen dat je nog niet hebt gebruikt?
Wat weet jij? Of ben je lichaamswerker - massagetherapeut, chiropractor, arts of verpleegkundige - en op zoek naar een manier om de genezing die je voor je cliënten kunt faciliteren te versterken?

Kom met ons spelen en begin te ontdekken hoe je op zoveel nieuwe manieren kunt communiceren en omgaan met lichamen, inclusief die van jou.

DATUM: donderdag 6 t/m zaterdag 8 april 2023 in Vorden, Gld. Iedere dag van ca 10 - 16.30 uur.
VOORWAARDEN: Access Bars® & Foundation Class binnen 12 maanden
(of de Foundation op elk moment EN een Advanced Class met Gary of Dain van 3 of meer dagen binnen 12 maanden -of- een COP Class met Gary, Dain of Simone binnen 12 maanden)

AANMELDINGhttps://bit.ly/3Hs2bZo

HOST: Me ;) >>> 
info@maartjegeverinck.nl, +31622090856


INVESTERING: 1400 euro. Kinderen van 15 jaar en jonger zijn gratis onder begeleiding van een betalende volwassene of in overleg met Dr. Carleta. Tieners van 16 en 17 jaar betalen de halve prijs.  


MEER OVER DR. CARLETA TIBAhttps://www.accessconsciousness.com/.../pub.../carleta-tiba/