𝐖𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦

Een dag met 2 lichaamsprocessen waarbij je thuis komt in je lichaam met heling en genezing als natuurlijk gevolg

 

🤓 ‘Correcting Vision’
Oogproblemen kunnen ontstaan nadat je (on)bewust besloten hebt dat je iets niet (meer) wilt zien of onder ogen wilt komen. Een helend proces bij oog- en sinus problemen. Het stelt je in staat om traumatische ervaringen aan de ogen ongedaan te maken en je gezichtsvermogen te corrigeren. Wat is er werkelijk mogelijk als je ogen mogen ontspannen, je zicht verheldert en verruimt? Tevens als je kijk op de wereld en je toekomst op dit moment niet zo plezierig is, welke bijdrage mag dit lichaamsproces zijn?

 

💋 ‘Eliminatie en uitroeiing van de belichaming van alle gedachten en seksuele realiteiten uit het verleden’
Welke gedachten en (seksuele) ervaringen houden jou dagelijks angstvallig vast? En houden je, zonder dat je dit wilt, verrr weg van genieten van jou, jouw lichaam, de toekomst die je verlangt en diep van binnen wéét dat mogelijk is?

 

𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹
De lichaamsprocessen van Access Consciousness® zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creëren in korte tijd. Ze bevrijden je van diepgewortelde overtuigingen en patronen. Je leert werken met het zelfgenezend vermogen middels zachte aanraking van punten op het lichaam. Ieder lichaamsproces omvat een unieke thema en draagt bij aan meer ontspanning, bewustzijn en mogelijkheden. En ze zijn heerlijk om te geven en ontvangen! Na de workshop ben je gecertificeerd Body Process Practitioner en kan je jezelf en anderen sessies geven.

Jong en oud is welkom - tot 15 jaar gratis bij betalende ouder.
Kennis van Access Consciousness®/lichaamswerk is niet nodig.

 

𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘢𝘨 𝘥𝘪𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨?

 

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: zondag 8 januari 2023
𝗧𝗶𝗷𝗱: 10.00 - 16.30 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Winterswijk
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 80 euro voor een dagdeel, 150 euro voor de hele dag. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, certificaat & audio-opnames.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 8/1 Winterswijk


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁 𝗥𝗮𝘆𝗺𝗼𝗻𝗱𝗮 𝗩𝗼𝘀𝗸𝗮𝗺𝗽: 𝗿𝗮𝘆𝗺𝗼𝗻𝗱𝗮𝘃𝗼𝘀𝗸𝗮𝗺𝗽@𝗵𝗼𝘁𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺