THUUSKOMM‘N 🌱

Al is de reis nog zo fraai, er gaat niks boven thuuskomm'n.

Thuiskomen bij jezelf.
Back to your roots.
Naar jouw basis, een stevige fundering waarop je kunt bouwen.
Wie ben jij, en ben jij diep van binnen altijd al geweest?
Waar ga jij werkelijk van AAN?
Hoe zou jij jouw leven willen kleuren?
Wat kun jij nog meer kiezen voor jou?
Weet jij dat er meer mogelijk is, maar weet je nog niet precies 𝘩𝘰𝘦 dat eruit ziet?

 

De Access Foundation® Class is een uitnodiging om joúw levensenergie & creatiekracht te ontmoeten en daarin te stappen. Tijdens deze vierdaagse stout(&)moedige ; - ) reis komen alle levensthema's ongesuikerd en vanuit een totaal ander, fris perspectief voorbij. Niets is gek en onbespreekbaar. Een class vol herkenning en erkenning. Of het nu gaat om relaties, je lichaam, familie, geld, seks, business (to be) of iets anders wat je bezighoudt. Al je vragen zijn welkom... helderheid en plezier alom!

 

Maartje neemt je graag mee. Ze weet als geen ander in te spelen op de energie van de groep. We gaan ons 4 dagen onderdompelen in- en spelen met energie. 4 dagen tijd en ruimte voor JOU.

 

De training is ontworpen om alles te veranderen wat je zou willen veranderen, naar een manier dat werkelijk voedend en werkzaam is voor jou. Ook onze bodies reizen mee (lichaam & geest zijn immers één!); er komen heerlijke, diep-transformerende lichaamsprocessen aan bod, die je helpen alle verandering met meer gemak en souplesse te integreren. Wat je eveneens kunt gaan inzetten in je huishouden, bij vrienden, in je praktijk, op de werkvloer, etc.

 

Je zult een complete schatkist krijgen met praktische handvaten & processen die je in staat stellen beperkende overtuigingen en blokkades -mentaal, emotioneel, fysiek- te doorbreken. Inzichten die je een ruimer besef geven over jouw bewustzijn, sensitiviteit, creatie mogelijkheden en bijdrage aan het grote geheel.

 

Proef de h a r t s l a g van deze training en check in bij jezelf:


"𝗔𝗹𝘀 𝗶𝗸 𝗱𝗶𝘁 𝗸𝗶𝗲𝘀... 𝗵𝗼𝗲 𝘇𝗮𝗹 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗱𝗮𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝟱 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻..?"

♡ Als het je een ontspannen, blij & ruimtelijk gevoel geeft, is dát het resultaat wat deze class je zal brengen. Het matcht met de toekomst die jij wilt en in staat bent te creëren.

**** Voorwaarde deelname: 1 Bars® Class


Deze training wordt opgenomen (audio), zodat je alles kunt terugluisteren zo vaak je wilt.

Kinderen zijn ook welkom EN zijn gratis t/m 15 jaar - welke gave mogelijkheid is dit?

 

Voel je welkom bij de Access Foundation Class met CF Maartje Geverinck en hosting lady Hanneke Stöteler klein Ikink.

 

Wij gaan back to our roots. Beide geboren en getogen boerendochters met hart voor meer ontspanning & bewustzijn in de wereld, nu met deze gave training óp een boerderij. Te midden van de koeien en de paarden komen we samen "thuis".


Met vragen kan je terecht bij host Hanneke Stöteler - Klein Ikink van Jouw Stille Kracht:

06-52126038, hanneke@jouwstillekracht.nl