𝗛𝗢𝗥𝗠𝗢𝗡𝗘𝗡 & 𝗞𝗘𝗨𝗭𝗘 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗟𝗘𝗩𝗘𝗡

In samenwerking met Astrid Hurkmans van Sankofa | Gedrag is altijd logisch organiseert Maartje Geverinck 2 heerlijke body workshops. Een dag vol ontspannen, loslaten & natuurlijk helen!

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?

10 - 13 uur
Na een korte introductie van Maartje starten we met het lichaamsproces: 'Generative and Creative Hormonal Balance'.
Een proces dat je hormoonstelsel in balans brengt.


Geniet jij jouw hormonen? En... jouw omgeving? Op zoek naar meer gemak & plezier ermee? Join us! Puberteit, intimiteit, meno-penopauze, libido, gewichts-, stemmings- of andere hormoongerelateerde problemen.. alles kan veranderen, als je daarvoor openstaat. Je ontvangt het proces 1 keer en geeft het 1 keer en ondertussen is er ruimte voor persoonlijke vragen.

14 - 17 uur
In de middag behandelen we het lichaamsproces: 'Exit Stage Left'.
Dit proces versoepelt het loslaten van alles wat niet meer dient en werkt voor jou en vergemakkelijkt het maken van keuzes die bijdragen aan jou, je lichaam, je bedrijf. Het helpt het wezen en het lichaam herinneren dat leven een keuze is. Je neemt deel aan 1x het proces geven en 1x het proces ontvangen en als er ondertussen vragen omhoog komen, behandelen we deze.

𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹
Lichaamsprocessen van Access® Consciousness maken het mogelijk diepgewortelde overtuigingen en patronen op te lossen van binnenuit. Ze zijn heerlijk om te ontvangen én te geven en creëren dynamische verandering in korte tijd. Je leert werken met het zelfhelend vermogen middels zachte, doelgerichte aanraking van specifieke punten op het lichaam. Er ontstaat een ruimte waarin de kracht van lichamen en bewustzijn gevierd wordt en waarbij ontlading en ontspanning vanzelf gaat.

𝐇𝐨𝐞 𝐳𝐨𝐮 𝐡𝐞𝐭 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐨𝐦 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 𝐝𝐞 𝐤𝐨𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐳𝐨𝐫𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐠𝐭?

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: 9 juli 2021
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Sankofa in Deurne
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 80 euro per dagdeel, hele dag: 150 euro.
Dit is inclusief informatie over het lichaamsproces, certificaat, opnames, drinks & snacks.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 9/7 Deurne.

Voorkennis is niet nodig.
Jong en oud is welkom.

𝚅𝚘𝚘𝚛 𝚖𝚎𝚎𝚛 𝚒𝚗𝚏𝚘𝚛𝚖𝚊𝚝𝚒𝚎, 𝚗𝚎𝚎𝚖 𝚌𝚘𝚗𝚝𝚊𝚌𝚝 𝚘𝚙 𝚖𝚎𝚝 𝚐𝚊𝚜𝚝𝚟𝚛𝚘𝚞𝚠 𝙰𝚜𝚝𝚛𝚒𝚍: 𝟶𝟼-𝟸𝟾𝟺𝟼𝟺𝟹𝟸𝟼, 𝚊𝚜𝚝𝚛𝚒𝚍@𝚜𝚊𝚗𝚔𝚘𝚏𝚊.𝚗𝚞