Rust & Ruimte voor Jou

Access Bars® is een set van 32 punten op het hoofd die bij lichte aanraking opruimt wat niet bij jou hoort. Dit geeft ruimte en rust in hoofd en lichaam. Het bevrijdt je van zowel mentale als fysieke blokkades en faciliteert je in alle gebieden van je leven. Zie het als het defragmenteren van de harde schijf: bestanden & programma's die "te veel" (ballast) worden en je systeem vertragen worden door aanraking van knopjes opgeschoond, zodat het niet langer in je leven hoeft te zijn. Het laat onderdrukte levensenergie weer stromen en opent deuren naar nieuwe ervaringen en mogelijkheden.

𝘌𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘣𝘪𝘫 𝘱𝘪𝘦𝘬𝘦𝘳𝘦𝘯, 𝘢𝘯𝘨𝘴𝘵, 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘴𝘴, (𝘩𝘰𝘰𝘧𝘥)𝘱𝘪𝘫𝘯, 𝘧𝘳𝘶𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵𝘪𝘦, 𝘥𝘦𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦, 𝘗𝘛𝘚𝘋, 𝘣𝘶𝘳𝘯-𝘰𝘶𝘵, 𝘴𝘭𝘢𝘱𝘦𝘭𝘰𝘰𝘴𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘤𝘰𝘯𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘢𝘵𝘪𝘦𝘨𝘦𝘣𝘳𝘦𝘬, 𝘩𝘰𝘰𝘨𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘈𝘋(𝘏)𝘋 𝘬𝘭𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯, 𝘴𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮𝘵𝘦, 𝘰𝘯𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘻𝘸𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱𝘴𝘬𝘭𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯.Een doeltreffend ontlaadproces dat ik sinds mijn kennismaking in 2016 met toewijding doorgeef aan kinderen en volwassen. Diepgaande veranderingen, zonder te hoeven praten en ontrafelen. Het vergroot je toelating en gemak-level met ALLES wat je merkt, opvangt & dierbaar is. 
Het voegt niets aan jou toe -immers jij bent al compleet- maar het stelt je in staat overtuigingen die je eigen hebt gemaakt èn je dwarszitten, los te laten. Dit schept ruimte om bij jouw kern, jouw bewustzijn te komen. Eenmaal in de vingers, een tool voor het leven 


Toegang tot JOU op simpele wijze.
Zoals de natuur het bedoeld heeft.

Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de Access Bars® techniek door neurowetenschapper Dr. Fannin, Dr. Lisa Cooney & Linda Adamowski & Dr. Terrie HopeKlik op de namen en ontdek interessante bevindingen, waaronder:


♥ Hoofd & hart op één lijn
♥ Bewustzijnsgroei en meer energie
♥ Regulatie & verbetering slaapkwaliteit
♥ Kalmering geest & verhoogde concentratie
♥ Vermindering van angst met gem. 84,7%
♥ Vermindering van depressie met gem. 82,7%
♥ Afstemming met het universum
♥ Totale lichamelijke uitlijning

Een leuke en doeltreffende manier om de wereld in betere shape te krijgen!


Geniet je eigen ervaring ♥
Iedere sessie is uniek & helend!