Mijn aanbod

Ik geef 1-op-1 sessies & trainingen. Beide vind ik heerlijk om te doen!

Persoonlijke sessies (tevens mogelijk op (bedrijfs)locatie)): 

Persoonlijke sessie met lichaamswerk
* 60 minuten €150,-
Lekker liggen, ontvangen & ontspannen d.m.v. lichaamswerk - aangekleed. Ik doe het werk :) Loslaten van spanning en blokkades zonder ze (verbaal) te hoeven ontrafelen. Voor rust en ruimte in hoofd en lichaam. Energie. Heling & genezing. Frisse perspectieven. Innerlijke transformaties. Toegespitst op jouw hulpvraag deel ik praktische handvaten om alles wat je dwarszit om te zetten en zelfs in jouw voordeel te gaan gebruiken.

*De technieken waar ik mee werk - geef aan welke je wilt ontvangen òf we kijken samen wat passend is:
Access Bars®, Reiki, Energetic Facelift, Symfonie van Mogelijkheden (SOP), Access Consciousness® lichaamsprocessen - bijv. MTVSS (immuunsysteem booster), BMM (familiepijnen loslaten), Cellular Memory (cellen uit trauma-stand halen), Compensatory Drift (gevoelens van machteloos zijn in/met je lichaam loslaten), ESSE (bindweefsel stressrelease).


WandelMaartje sessie
60 minuten €150,-
Voor als je letterlijk en figuurlijk in beweging wilt komen. Frisse wind door hoofd, lijf & leven. Niets is te gek, alles is bespreekbaar & veranderbaar. Klaar voor de start..?


Online Coaching & Clearing sessie
20 minuten €50,-
of 40 minuten €100,- 
Waar wil jij verandering in? Door het aanspreken en 'clearen' (opruimen) van spanning, angst & twijfel komen we bij de ruimte en mogelijkheden van JOU. Naderhand ontvang je de audio-opname in je mailbox.


Trainingen die ik verzorg (ook op (bedrijfs)locatie):


 Body Workshop
Een open dialoog met jou en jouw lichaam, waarbij je leert verbinden en samenwerken met je lichaam en besef krijgt over de signalen en mogelijkheden die het jou wil aanreiken. Iedere workshop heeft een eigen thema. Daarbij ontvang en leer je een bijpassend lichaamsproces om spanning los te laten & verandering mogelijk te maken. Audio-opname inclusief.


De 1-daagse Access Bars® training
Op zoek naar rust & ruimte in je hoofd, lichaam & leven? Je leert alles de Access Bars behandeling waarbij je 2 sessies ontvangt en 2 sessies geeft. Je zult merken dat je in diepe ontspanning komt en dat beperkingen als sneeuw voor de zon verdwijnen, zonder erover te hoeven praten. Daarbij deel ik aanvullende tools en handvaten + 2 lichaamsprocessen om meer bewustzijn, gemak & plezier te creëren in alle gebieden in je leven. Deze dag opent vele deuren voor jong & oud.


♥  De 1-daagse Energetic Facelift training
Oordelen loslaten over wie je bent en hoe je verschijnt. Wil je je zelfvertrouwen van binnenuit een boost geven? Meer plezier met zichtbaar zijn? Is authenticiteit en natuurlijke schoonheid jou lief? Ben je veelal "verkeerd" gemaakt/gepest/ misbruikt en heeft dat diepe impact op jouw leven? Maak kennis met deze zachte, niet-invasieve lichaamsbehandeling die een bundeling aan voedende en generatieve energieën omvat. Ze werken revitaliserend op het hele lichaam en transformeren de gevolgen van stress, oordeel, spanning, vermoeidheid & veroudering. Discover & Shine Your Beauty!


In mijn trainingen neem ik jou, samen met andere deelnemers, mee naar andere manieren van kijken. We volgen de energie en nemen op ontspannen wijze gebieden onder de loep waar meer flow en plezier mogelijk is. Samen maken we de training. Jouw vraag kan tevens voor een ander iets openen, dus houd je lekker niet in :) En ben je geen prater, is dat óók oké. De verandering die je zoekt verschijnt veelal anders dan gedacht. In trainingen die ik zelf volg, stel ik zelf veelal niet de vragen en toch krijg wat ik zoek - ik vertel je graag meer hierover;). Ons lichaam is de sleutel. "Simpel is het eigenlijk, hè?" of "had ik dit maar eerder gedaan" is wat ik vaak hoor. Ik houd van de dynamiek in de groep. De bijdrage die we voor en aan elkaar zijn is te gek! Ieder persoon brengt eigen energie en kennis mee en is daarmee (soms zonder dat ze het door hebben) een cadeau voor een ander. Welk geschenk ben jij dat je nog niet hebt (h)erkend? Kom je het ontdekken? Jong en oud is welkom; ervaring is niet nodig. Super laagdrempelig, diep ontspannend & onwijs voedend voor lichaam en geest... ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.