Mijn aanbod

Ik geef 1-op-1 sessies & trainingen. Beide vind ik heerlijk om te doen!


Mijn sessies & trainingen zijn zacht, krachtig, verbindend en transformatierijk.
 Ik draag graag bij aan een frisse blik op jou & stevige stappen voorwaarts in je ontwikkeling. Wat als alles wat je bent, verkent, miskent, uitzendt en/of uitzenden wil een helder verlangen in zich draagt dat gezien, gekoesterd én ingezet wil worden?

PERSOONLIJKE SESSIES (tevens mogelijk op (bedrijfs)locatie)): 


♥ POWER sessie  - online & telefonisch

15 min. €55  | 30 min. €100


Inzicht - Bevrijding - Doorbraak - Creatie


WandelMaa(r)tje sessie

1 uur €175 | 2 uur €333


Letterlijk & figuurlijk in beweging komen.
Frisse wind door hoofd, lijf & leven.
Niets is (te) gek; alles is bespreekbaar.
Ontdek & (Be)Leef De Kracht van Joúw Natuur.

 


Persoonlijke sessie - live

60 min. €175 | 90 min. €250 | Drie-eenheid: 3 sessies á 60 minuten in 3 weken: €500


Liggen, ontvangen & ontspannen in wie jij bent.
Je basis en eigenheid hervinden + sterken.
D.m.v. zachte, intuïtieve AANraking - aangekleed. 
Bij behoefte gaan we de diepte in door gesprek.
Alles in natuurlijke stroom, afgestemd op
 jou.


* Voor kinderen & studenten: 45 min. 100,-  


* Jouw mogelijkheden: Access Bars®, Reiki, Energetic Facelift, Symfonie van Mogelijkheden (SOP), Lichaamsprocessen - bijv. MTVSS (immuunsysteem), BMM (familie- & collectieve pijnen/lasten), Cellular Memory (cellen uit traumastand halen), Compensatory Drift (gevoelens van machteloos zijn in/met je lichaam loslaten), ESSE (bindweefsel stressrelease), Migraine proces, Co-Fit proces, Big 5 proces. Je kan er 1 uitkiezen óf we kijken ter plekke samen wat het meeste gaat creëren voor jou.


Trainingen die ik verzorg (ook op (bedrijfs)locatie):


 Body Workshop

Dagdeel €80 - hele dag €150

Een open dialoog met jou en jouw lichaam, waarbij je leert verbinden en samenwerken met je lichaam en besef krijgt over de signalen en mogelijkheden die het jou wil aanreiken. Iedere workshop heeft een eigen thema. Daarbij ontvang en leer je een bijpassend lichaamsproces om spanning los te laten & verandering mogelijk te maken. Audio-opname inclusief.


De 1-daagse Access Bars® training

€0 - €190 - €380

Je leert alles over het dynamische Access Bars ontlaadproces, geliefd door jong en oud. Je ontvangt 2 sessies & geeft 2 sessies. Je zult merken dat je lichaam in diepe ontspanning komt en dat rust en ruimte in je hoofd ontstaat, zónder te hoeven praten en ontrafelen. Aanvullend deel ik tips hoe anders om te gaan met prikkels, zwaarte, keuzes maken en loslaten. Voor velen een dag waarin ze voor het eerst écht thuiskomen in zichzelf, zonder afleiding en gedoe.


♥  De 1-daagse Energetic Facelift training
€0 - €240 - €480

Oordelen loslaten over wie je bent en hoe je verschijnt. Wil je je zelfvertrouwen van binnenuit een boost geven? Meer plezier met zichtbaar zijn? Is authenticiteit en natuurlijke schoonheid jou lief? Ben je veelal "verkeerd" gemaakt/gepest/ misbruikt en heeft dat diepe impact op jouw leven? Maak kennis met deze zachte, niet-invasieve lichaamsbehandeling die een bundeling aan voedende en generatieve energieën omvat. Ze werken revitaliserend op het hele lichaam en transformeren de gevolgen van stress, oordeel, spanning, vermoeidheid & veroudering.


♥  De 3,5-daagse Foundation training
€0 - €1125 - €2250 

Jezelf zien & tegemoetkomen, in fris daglicht. Een training waarbij je verrijkend kijkt naar - en ruimte ervaart - om alles te transformeren wat je graag ander zou willen zien in je leven. Zonder poespas - direct naar de kern. Werkelijk alles is bespreekbaar, niets is (mij) te gek. Met handige pockethandleiding vol stevige tools en (lichaams)processen die je in staat stellen beperkingen en blokkades eigenhandig te doorbreken. Verzachtend, diep ontspannend, bevrijdend, toekomstgericht, moedgevend; "in de ruimte van (h)erkenning groeit alles" - Maartje.


In mijn trainingen neem ik jou, samen met andere deelnemers, mee naar andere manieren van kijken. We volgen de energie en nemen op ontspannen wijze gebieden onder de loep waar meer flow en plezier mogelijk is. Samen maken we de training! Jouw vraag kan tevens voor een ander iets openen, dus houd je lekker niet in :) Ben je geen prater, is dat óók oké. De verandering die je zoekt verschijnt veelal anders dan gedacht. Ons lichaam is de sleutel. "Simpel is het eigenlijk, hè?" of "had ik dit maar eerder gedaan" is wat ik regelmatig hoor. Ik houd van de onderlinge dynamiek. De bijdrage die we voor en aan elkaar zijn is te gek! Ieder persoon brengt eigen energie en kennis mee en is daarmee een groots cadeau voor de groep. Welk geschenk ben jij dat je nog niet hebt (v)erkend? Kom je het ontdekken? Jong en oud is welkom; ervaring is niet nodig. Laagdrempelig, diep ontspannend & onwijs voedend voor lichaam en geest... ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

"Voed jezelf drie keer. De eerste keer zodat je verzorgd bent. De tweede keer zodat je een reserve hebt en de derde keer zodat je door kunt geven."