Mijn aanbod

Ik geef 1-op-1 sessies & trainingen. Beide vind ik heerlijk om te doen!

Persoonlijke sessies (tevens mogelijk op (bedrijfs)locatie)): 

WandelMaa(r)tje sessie

€250

Voor als je letterlijk en figuurlijk in beweging wilt komen. Frisse wind door hoofd, lijf & leven. Niets is gek, alles is bespreekbaar & veranderbaar. Klaar voor de start..? Inclusief drankje & lekkers 🍰 


Persoonlijke sessie (lichaamswerk + coaching)

30 min. €150 - 60 min. €250

Liggen, ontvangen & ontspannen in wie jij bent. Zachte aanraking van punten op jouw hoofd en/of lichaam (aangekleed). Vastzittende energie vrij laten. Toegespitst op jouw behoeften en vragen deel ik frisse perspectieven, diepgaande clearings & praktische handvaten om te veranderen wat je wilt veranderen. Audio-opname is mogelijk.

(Een 60 min. volledige lichaamsbehandeling in stilte: 150 euro)

*Jouw mogelijkheden: Access Bars®, Reiki, Energetic Facelift, Symfonie van Mogelijkheden (SOP), Lichaamsprocessen - bijv. MTVSS (immuunsysteem), BMM (familie- & collectieve pijnen/lasten), Cellular Memory (cellen uit traumastand halen), Compensatory Drift (gevoelens van machteloos zijn in/met je lichaam loslaten), ESSE (bindweefsel stressrelease), Migraine proces. Je kan er 1 uitkiezen of we bekijken samen wat het meeste gaat bijdragen.


Online Coaching / Telefonisch Spoedje

15 min. €75 - 30 min. €150

Dringend hulp nodig? Op zoek naar helderheid, rust & vertrouwen? Inzichten vanuit je essentie benaderd / rakend? Wankel je op een ontgrendelpunt en klaar voor de doorbraak? Ik kijk graag met je mee! Audio-opname is mogelijk.


Trainingen die ik verzorg (ook op (bedrijfs)locatie):


 Body Workshop

3u €80 - hele dag €150

Een open dialoog met jou en jouw lichaam, waarbij je leert verbinden en samenwerken met je lichaam en besef krijgt over de signalen en mogelijkheden die het jou wil aanreiken. Iedere workshop heeft een eigen thema. Daarbij ontvang en leer je een bijpassend lichaamsproces om spanning los te laten & verandering mogelijk te maken. Audio-opname inclusief.


De 1-daagse Access Bars® training

€0 - €150 - €300

Je leert alles over het dynamische Access Bars ontlaadproces, geliefd door jong en oud. Je ontvangt 2 sessies & geeft 2 sessies. Je zult merken dat je lichaam in diepe ontspanning komt en dat rust en ruimte in je hoofd ontstaat, zónder te hoeven praten en ontrafelen. Aanvullend deel ik tips hoe anders om te gaan met prikkels, zwaarte, keuzes maken en loslaten. Voor velen een dag waarin ze voor het eerst écht thuiskomen in zichzelf, zonder afleiding en gedoe.


♥  De 1-daagse Energetic Facelift training
€0 - €190 - €380
Oordelen loslaten over wie je bent en hoe je verschijnt. Wil je je zelfvertrouwen van binnenuit een boost geven? Meer plezier met zichtbaar zijn? Is authenticiteit en natuurlijke schoonheid jou lief? Ben je veelal "verkeerd" gemaakt/gepest/ misbruikt en heeft dat diepe impact op jouw leven? Maak kennis met deze zachte, niet-invasieve lichaamsbehandeling die een bundeling aan voedende en generatieve energieën omvat. Ze werken revitaliserend op het hele lichaam en transformeren de gevolgen van stress, oordeel, spanning, vermoeidheid & veroudering.


♥  De 4-daagse Foundation training
€0 - €700 - €1400 

4 dagen detoxen van ballast & UPgraden naar volop jezelf zien & zijn. Een training om alles te veranderen wat je zou willen veranderen. Het empowert jou ten volste, op alle gebieden in je leven... niets is gek en onbespreekbaar.


Je zult een complete gereedschapskist krijgen met praktische tools en (lichaams)processen die je in staat stellen beperkende overtuigingen en blokkades te doorbreken. Zodat je kunt beginnen het leven te creëren waar JIJ werkelijk van AANgaat en in floreren kan. "In de ruimte van (h)erkenning groeit alles" - Maartje.


In mijn trainingen neem ik jou, samen met andere deelnemers, mee naar andere manieren van kijken. We volgen de energie en nemen op ontspannen wijze gebieden onder de loep waar meer flow en plezier mogelijk is. Samen maken we de training! Jouw vraag kan tevens voor een ander iets openen, dus houd je lekker niet in :) Ben je geen prater, is dat óók oké. De verandering die je zoekt verschijnt veelal anders dan gedacht. Ons lichaam is de sleutel. "Simpel is het eigenlijk, hè?" of "had ik dit maar eerder gedaan" is wat ik vaak hoor. Ik houd van de dynamiek in de groep. De bijdrage die we voor en aan elkaar zijn is te gek! Ieder persoon brengt eigen energie en kennis mee en is daarmee een groots cadeau voor de ander. Welk geschenk ben jij dat je nog niet hebt (v)erkend? Kom je het ontdekken? Jong en oud is welkom; ervaring is niet nodig. Laagdrempelig, diep ontspannend & onwijs voedend voor lichaam en geest... kijk ernaar uit je te ontmoeten.