Mijn aanbod

Ik geef 1-op-1 sessies & trainingen. Beide vind ik heerlijk om te doen!

Persoonlijke sessies (tevens mogelijk op (bedrijfs)locatie)): 

Lichaamsbehandeling op maat 
* 60 minuten StilteBeleving
Ontvangen & ontspannen in stilte. Energie laten stromen. Uit je hoofd, in je lijf. Goed-fout conflicten in jezelf loslaten. Verwijderen van blokkades zonder ze (verbaal) te hoeven ontrafelen of doorvoelen. Heling. Genezing. Innerlijke vrede.

* 90 minuten Intensief (inclusief audio-opname)

Lichaamsbehandeling met aanvullende coaching. Ander licht op jouw capaciteiten & mogelijkheden. Gemak met alles wat je ziet, merkt & oppikt. Praktische handvaten voor het omzetten van (terugkerende) vervelende situaties. Helderheid.

Lichaamsbehandelingen die ik geef (geef je keuze door òf we kijken ter plekke wat jou het meeste gaat brengen):
Access Bars®, Reiki, Energetic Facelift & vele Access Consciousness® lichaamsprocessen, zoals MTVSS (immuunsysteem booster), BMM (familiepijnen loslaten) & Cellular Memory (cellen uit traumastand halen), enz.

 


WandelMaartje 
60 minuten (of langer)
Voor als je letterlijk en figuurlijk in beweging wilt komen. Frisse wind door hoofd, lijf & leven. Niets is te gek, alles is bespreekbaar en veranderbaar. Klaar voor de start..?

Online Coaching & Clearing sessie
30 of 60 minuten (inclusief audio-opname)
Waar wil jij verandering in? Door het aanspreken en 'clearen' (opruimen) van spanning, angst & twijfel komen we bij de ruimte en mogelijkheden van JOU.  


Trainingen die ik verzorg (ook op (bedrijfs)locatie):

 Body Workshop (inclusief audio-opname):
Een open dialoog met jou en jouw lichaam, waarbij je leert verbinden en samenwerken met je lichaam en besef krijgt over de signalen en mogelijkheden die het jou wil aanreiken. Iedere workshop heeft een eigen thema. Daarbij ontvang en leer je een bijpassend lichaamsproces om spanning los te laten & verandering mogelijk te maken.


De 1-daagse Access Bars® training:
Op zoek naar rust & ruimte? Je ontvangt 2 sessies en geeft 2 sessies. Diepe ontspanning & heling zonder te hoeven praten. Je leert alle ins & outs over dit dynamische ontlaadproces. Met extra tools om meer bewustzijn, gemak & plezier te creëren in alle gebieden in je leven.

♥  De 1-daagse Energetic Facelift training:
Oordelen loslaten over wie je bent en hoe je verschijnt. Ben je gepest en wil je spanning daaromtrent loslaten? Wil je je zelfvertrouwen van binnenuit een boost geven? Meer plezier met zichtbaar zijn? Is authenticiteit en natuurlijke schoonheid jou lief? Geniet en leer deze energierijke lichaamsbehandeling die revitaliserend werkt op het hele lichaam en de gevolgen van stress, oordeel, vermoeidheid & veroudering transformeert. 

In trainingen neem ik jou, samen met andere deelnemers, mee naar andere manieren van kijken. We volgen de energie en nemen gebieden onder de loep waar meer gemak en plezier in mogelijk is. Als je merkt dat iets je blokkeert, gaan we dat samen bekijken en omzetten (als je dat ook wilt natuurlijk). Jouw vraag kan tevens voor een ander iets openen, dus houd je lekker niet in :) En ben je geen prater, is dat óók oké. De verandering die je zoekt verschijnt veelal anders en sneller dan gedacht. Ons lichaam is de sleutel. "Simpel is het eigenlijk, hè?" of "had ik dit maar eerder gedaan" is wat ik vaak hoor. Ik houd van de dynamiek in de groep. De bijdrage die we voor en aan elkaar zijn is te gek! Ieder persoon brengt eigen energie en kennis mee en is daarmee (soms zonder dat ze het door hebben) een cadeau voor een ander. Welk geschenk ben jij dat je nog niet hebt (h)erkend? Kom je het ontdekken? Jong en oud is welkom; ervaring is niet nodig. Super laagdrempelig, diep ontspannend & onwijs voedend voor lichaam en geest. Welkom, leuk je te ontmoeten!