Maartje Geverinck


Geboren op 15 mei 1993 op een melkveebedrijf in het Achterhoekste puntje van Nederland. Als oudste kind binnen een ondernemend gezin met in totaal 6 eigen-wijze ;-) mensen. Door zelfstandig te reizen, in de breedste zin van het woord, leerde ik dat ik toegang heb tot informatie die mensen op diepe laag ontspant en bevrijdt. De oneindig grootse intelligentie achter alles, het boeit mij al van kleins af aanLichten aandoen en zien wat IS en nodig is om lekker te leven vraagt moed, kwetsbaarheid & veerkracht. Elke dag geniet ik dit speelveld en open ik deuren naar nieuw bewustzijn, heling & mogelijkheden. Oprechte (v)erkenning, verbinding & educatie vanuit het hart... je kan mij ervoor wakker maken. Op een geheel eigen, intuïtieve manier bied ik sessies, trainingen & events aan in mijn praktijk in hartje Eibergen en op (bedrijfs)locatie. Waarbij ik graag samenwerk met mensen die exploreren voorbij bekende kaders en belichamen wat ze verkondigen. Mijn motto? Energy Speaks! >>> Energie gaat eerst; de rest volgt vanzelf.


Mijn werkwijze

 

Via gesprek, waarneming en evt. aanraking bied ik je een totaal ǝɹǝpuɐ kijk & ervaring
met jouw Lichaam, Leven, Business.


Je komt verfrissend in contact met jouw kern en waarheid en de krachtvelden in en om je heen.

De diepte zoek ik met je op waarbij ik je gevoel en prachtige (lichaams)wijsheid AANspreek.

Mijn Doel en Vreugd? 
Dat Jij Tomeloze Overgave, Vertrouwen & Plezier Ervaart In Alles Wat Je Bent En Verkent. In Verbinding Met Jouw Lichaam En Alles & Iedereen Om Je Heen.


Let's explore and have some FUN!


"Wat jij zoekt, zoekt jou óók."


ᴍɪᴊɴ ʟᴏɢᴏ ɪs sɪᴍᴘᴇʟ, ᴘᴜᴜʀ & ᴏᴘʀᴇᴄʜᴛ: ᴍɪᴊɴ ᴠᴏᴏʀɴᴀᴀᴍ, ɪɴ ᴇɪɢᴇɴ ʜᴀɴᴅsᴄʜʀɪfᴛ. ᴅᴇ ᴇᴇʀsᴛᴇ ʟᴇᴛᴛᴇʀ (ᴍ) ɪs ɢᴇsᴄʜʀᴇᴠᴇɴ ᴀʟs ᴇᴇɴ ɢʀᴏᴏᴛ ʜᴀʀᴛ ᴇɴ ᴠᴀɴᴜɪᴛ ᴅᴀᴛ ʜᴀʀᴛ ᴡᴇʀᴋ ɪᴋ, ᴏɴᴛᴠᴀɴɢ ɪᴋ ɪɴsᴘɪʀᴀᴛɪᴇ ᴇɴ ʜᴏᴏᴘ ɪᴋ ᴀɴᴅᴇʀᴇ ʜᴀʀᴛᴇɴ ᴛᴇ ʀᴀᴋᴇɴ: ᴠᴀɴᴅᴀᴀʀ ᴏᴘ ᴅᴇ ᴊ ɴᴏɢ ᴇᴇɴ ʜᴀʀᴛ.

Meer over mij:

Het overvloedige universum, dat één lied betekent, heeft bijzondere manieren om ieder van ons bij te staan. De vraag is: sta je ervoor 𝓸𝓹𝓮𝓷?


"Ik heb mijzelf altijd mee" was mijn spontane antwoord toen oma vroeg wat ik toch alleen op reis moest naar zo'n ver land. Ik hoorde haar bezorgdheid en was bereid mijn eigen onderzoek en ontdekkingen te doen. Achteraf blijkt het dé reis te zijn geweest waarop ik echt begon te vertrouwen op wat ik wist. Een “welkom thuis” ervaring: comfortabel zijn met mijzelf 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝, dat ik beschikbaar wil maken voor iedereen die hiernaar op zoek is. Op mijn 22e stond mijn bedrijf 'BeLightFull' met als grondslag:

 

"Alles verandert in het licht van bewustzijn"


Wat waar is voor jou maakt dat je je 'lichter' voelt.
Een leugen maakt je altijd 'zwaarder'.

GA waar je gevierd wordt!