Maartje Geverinck


Een totaal ǝɹǝpuɐ kijk op & feeling mét het Leven. Waarbij ik werk met 
energie- & lichaamswerk: een efficiënte en plezierige manier om in contact te komen met jouw kern. Je levensstroom (sterker) te voelen en voeden. Hierbij maak ik o.a. gebruik van Access Consciousness®, De Fontein, Pragmatic Psychology, (Jongeren)numerologie & Germaanse Geneeskunde / Biologische Natuurwetten

Openend, kippenvel, koesterend, verrijkend.

Ontdek & Verrijk Jouw Genialiteit.
Wat is er nog meer mogelijk voor jou?


Op 15 mei 1993 geboren op een melkveebedrijf in het Achterhoekste puntje van Nederland. Als oudste kind binnen een ondernemend gezin met in totaal 6 eigenwijze ;-) mooie mensen. HBO diploma International Business & Languages op zak en ik wist: er is meer out there! Marketing en zaken doen zoals ik leerde was niet zo 'nurturing' en 𝘳𝘢𝘬𝘦𝘯𝘥 als ik proefde dat mogelijk was. Door op reis te gaan, kwamen de eye- & heart-openers. De oneindige intelligentie achter alles begon mij te fascineren. Kreeg kippenvel inzichten op levensvragen die ik had via diverse mensen, boeken & trainingen - allemaal geïnspireerd door en gebaseerd op natuurwetten. Mijn kijk op ziekte en gezondheid veranderde dynamisch. De komst van dochter Jackie in maart 2019 zette van alles in beweging. Lichten aandoen en zien wat IS en nodig is om lekker te leven, vraagt moed & kwetsbaarheid. Elke dag geniet ik dit speelveld en open ik deuren naar bewustzijn, heling & genezing. Op een geheel eigen, intuïtieve manier bied ik persoonlijke sessies, workshops & events aan in mijn praktijk in hartje Eibergen en op (bedrijfs)locatie. Omtrent mindset, lichaamsintelligentie, groei, vitaliteit & creatie. Hierbij werk ik samen met facilitators, trainers & hosts uit binnen- en buitenland. Heerlijk om te doen! >>> Meer weten? Lees hier mijn bedrijfsverhaal.

ᴍɪᴊɴ ʟᴏɢᴏ ɪs sɪᴍᴘᴇʟ, ᴘᴜᴜʀ & ᴏᴘʀᴇᴄʜᴛ: ᴍɪᴊɴ ᴠᴏᴏʀɴᴀᴀᴍ, ɪɴ ᴇɪɢᴇɴ ʜᴀɴᴅsᴄʜʀɪfᴛ. ᴅᴇ ᴇᴇʀsᴛᴇ ʟᴇᴛᴛᴇʀ (ᴍ) ɪs ɢᴇsᴄʜʀᴇᴠᴇɴ ᴀʟs ᴇᴇɴ ɢʀᴏᴏᴛ ʜᴀʀᴛ ᴇɴ ᴠᴀɴᴜɪᴛ ᴅᴀᴛ ʜᴀʀᴛ ᴡᴇʀᴋ ɪᴋ, ᴏɴᴛᴠᴀɴɢ ɪᴋ ɪɴsᴘɪʀᴀᴛɪᴇ ᴇɴ ʜᴏᴏᴘ ɪᴋ ᴀɴᴅᴇʀᴇ ʜᴀʀᴛᴇɴ ᴛᴇ ʀᴀᴋᴇɴ: ᴠᴀɴᴅᴀᴀʀ ᴏᴘ ᴅᴇ ᴊ ɴᴏɢ ᴇᴇɴ ʜᴀʀᴛ.

Een interview met mij:

Het overvloedige universum, dat één lied betekent, heeft bijzondere manieren om ieder van ons bij te staan. De vraag is: sta je ervoor 𝓸𝓹𝓮𝓷?


"Ik heb mijzelf altijd mee" was mijn spontane antwoord toen oma vroeg wat ik toch alleen op reis moest naar zo'n ver land. Ik hoorde haar bezorgdheid en was bereid mijn eigen onderzoek en ontdekkingen te doen. Achteraf blijkt het dé reis te zijn geweest waarop ik echt begon te vertrouwen op wat ik wist. Een “welkom thuis” ervaring: comfortabel zijn met mijzelf 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝, dat ik beschikbaar wil maken voor iedereen die hiernaar op zoek is. Op mijn 22e stond mijn bedrijf 'BeLightFull' met als grondslag:

 

"Alles verandert in het licht van bewustzijn"


Wat waar is voor jou, maakt je lichter.

Een leugen maakt je altijd zwaarder.

Ga waar je gevierd wordt