Ervaringen


Marjolein: "Alert, bewust en een aanstekelijk enthousiasme. Dankbaar dat ze op jonge leeftijd wereldse wijsheid en bewustzijn overbrengt in onvoorwaardelijkheid. Als mensen het willen ontvangen omarmt ze hen, maar ook als mensen er (nog) niet open voor staan. Dit is haar kracht."

Karlijn: "Maartje biedt mij inspiratie, inzicht in out-of-the-box mogelijkheden, voorbeeld dat snelle energie ook werkt en vooral durf! Hoe gekker, hoe beter!"

Christel: "Maartje bruist van energie die aanstekelijk werkt. Ze laat je ontdekken wat je eigenlijk al weet en kan en helpt je te vinden wat werkt voor jou. Ze daagt je ook uit aan te kijken wat je eigenlijk nog niet wil... ;)"

Dory: "Maartje is een stralende vrouw, die open een behandeling ingaat. Geleid door het moment en de energie, stromen de woorden die noodzakelijk zijn voor een verrijking als vanzelf naar buiten."

Roy: "Maartje is heerlijke positieve energie, zonder oordeel en altijd (zowel privé als in haar business) in ontwikkeling en bewegend vanuit mogelijkheden. Omgevingen creëren en inspireren voor verbinding, ontwikkeling en bewustzijn is wat haar bijzonder maakt."

Willem: "Dankbaar voor wat ze bij mij heeft "achter gelaten". Ik heb haar gevraagd voor een sessie bij mij thuis, puur uit nieuwsgierigheid en wat dat ging brengen, zou ik dan wel weer zien. Nu kan ik je vertellen dat het me zowel bewust, als onbewust een hoop mooie dingen heeft gebracht. Mijn visie op het leven is (nog) mooier geworden onder het motto: "Het is allemaal niet zo moeilijk maar DURF gewoon te leven!" Ik heb haar verteld dat ik absoluut niet "zweverig" ingesteld was maar nu ben ik erachter dat het niet zweverig is, maar gewoon een soort van filosoferen, anders kijken, toelaten. Onmeunig bedankt!"

Renate: "Maartje inspireert, is enthousiast, luchtig en zit vol positieve uitspraken en daadkracht."

Knut: "I first met this loving and enthusiastic smiley lady on a trip to France. Maartje’s positive approach to all kinds of situations struck me the most, among my encounters she’s one of the few that actually sees the positive in her peers and she nourishes it. Her attitude towards life and her caring personality is as always most uplifting and because of her innate love to humanity and the universe she is very lovely, lovable, observant and empathetic. I genuinely believe that Maartje wants the best for all… Even the ones that aren’t very socially, emotionally and mentally gifted as her. Maartje is one that I’d wish I spent more time with."

Monique: "Puur, Luchtig, Aanwezig, Stralend, Oordeelloos met een groot HART voor de ander en voor haarzelf. Maartje laat mij inzien dat wanneer je goed zorgt voor jezelf je er ook kan zijn voor de ander. Haar creatie-vermogen is groots en dit brengt ze over. In haar workshop liet ze ons mogelijkheden zien i.p.v. beperkingen die wij ons vaak opleggen en gaf ze mee dat er geen goed of fout bestaat. Door bij haar in de buurt te zijn, gaat het bij jou stromen."

Judith: "Maartje volgt de energie, stelt mooie vragen en je kunt gewoon ZIJN wie je bent."

Petra: "Ik had bij de eerste ontmoeting al een klik met Maartje; hoe ze praat, hoe ze over alles denkt. Zoveel eenvoud, natuurlijkheid en schoonheid. Ze laat mij op een of andere manier altijd een ander, fris perspectief zien. Knap hoe ze je laat inzien hoe de dingen anders zouden kunnen zonder haar eigen mening te uiten. Ze heeft kracht die ik niet kan plaatsen, maar het voelt o zo vertrouwd."

Jan: "Een ontmoeting met Maartje is een mooie reis in een tijdcapsule waarin bij haar op invoelende en tegelijk luchtige wijze levensvragen aan de orde kunnen komen. Inspirerend, wederzijds inzichtgevend met een zonnige wijsheid! Om mijn favoriete schrijver Jack Kerouac te quoten: “Live, travel, adventure, bless, and don’t be sorry”."

Nadi: "Toeval bestaat niet. Toen ik Maartje in de zomer van 2017 tegenkwam wist ik meteen: dit is een bijzondere ontmoeting. We spraken af voor thee en al snel leerde ik kennen dat Maartje into allerlei toffe dingen was: Access Consciousness®, numerologie en ‘vrij leven’. Leven zoals dat bij jou past. Een heerlijk mens en we hadden meteen een klik. Ik verdiepte me in ‘haar wereld’ en kwam erachter dat het puur gaat om jezelf leren kennen. Eigenlijk duik je dus in je eigen wereld. Ik ben zelf superdruk met een fulltime baan, twee ondernemingen en vrijwilligerswerk. Een vol hoofd, dat regelmatig even opgeruimd mag worden. Inmiddels ben ik een paar (h)eerlijke behandelingen verder. Dat is bij Maartje steeds weer genieten, ontspannen en tot rust komen. Clearing the mind, in alle vrijheid. En kom je langs bij Maartje, dan staat de koffie/thee altijd voor je klaar. Of het Kangen water, speciaal water dat jou van binnenuit helemaal verzorgt. Hoe dan ook: na een bezoek bij/van Maartje ga je stralend weer naar je ‘dagelijkse dingen’."

Ingrid: "Steun en kracht gaf ze mij om de weg te gaan die ik nu gegaan ben. Ze heeft me over de drempel heengezet, het laatste duwtje in de rug. Nu een jaar verder en blij met de keuze voor deze nieuwe baan. De rust die Maartje uitstraalt, doet goed. Ze geeft liefde, rust en energie aan iedereen die het nodig heeft."

Iliane: "Op een festival heb ik Maartje ontmoet. Ze viel meteen al op met haar sprankelende energie en haar vreugdevolle aanwezigheid. Het was fijn en inspirerend om een gelijkgestemd iemand rond mijn eigen leeftijd te ontmoeten die zo voor zichzelf staat en niet bang is om haar ideeën met de wereld te delen. Ik kan nogal eens denken dat ik nog te jong ben, niet genoeg weet, niet genoeg heb ervaren om uit te mogen spreken wat ik vind en denk. Maartje’s aanwezigheid heeft me weer toen herinneren dat dat allemaal niet het geval hoeft te zijn. Inmiddels ben ik zelfstandig ondernemer!"

Marleen: "Tijdens een behandeling en in gesprekken met Maartje, voel ik meteen een verlichting. Het leven is FUN! Het moeten haalt ze eraf en nu maak ik veel gerichter keuzes, waarin ‘ik’ centraal sta. De leukste route om meer lol in/uit je leven te halen op een ontspannen manier. Ze heeft mij laten inzien dat alles mogelijk is en dat het belangrijk is om te doen wat voor jezelf goed voelt. Ze leert anderen om in verwondering te leven en vragen te stellen."

Kor: "Mooi hoe ze dingen vraagt en vertelt waardoor je “tools” krijgt om jezelf verder te herinneren."

Saw Ruh: "I got to know Maartje during the Dashain (greatest festival of Nepal), all the way from the Netherlands. The confidence inside her has inspired me. The way she has her passion for travel and the way she traveled to Nepal, made me realize that we are all slave of our own thoughts. We stayed in Solukhumbu for about 6 days and how I have known her is: a silent girl filled with bliss. I have noticed her wide smile being answer for everything; and most of the times she talks through her eyes. Amazing! I have learnt, great things really lie on the other end of fear." 

Tamara: "Maartje is een tof mens en bruist van de energie. Tijdens de workshop mooie en praktische tools aangereikt gekregen in een heerlijke sfeer. Ze is recht door zee en daardoor komt het goed binnen!"

Bertine: "This lady! Ze is krachtig, fun, playful, heel relaxed, lekker zichzelf en durft hier VOL voor te staan. Ze prikkelt. Ik werd letterlijk naar Eibergen getrokken. Na het eerste contact met haar, een heel mooi open connected gesprek. En een paar dagen later zat ik in het vliegtuig van Barcelona naar m’n eerste behandeling met Maartje! Een jaar later, zie ik wat haar uitnodiging ‘to a life of possibilities’ voor mij in gang heeft gezet. Letterlijk heeft ze voor mij de deuren geopend naar een nieuwe wereld. De Bars, vragen stellen, willen bekijken vanuit een nieuwsgierigheid van wat er nog meer kan, nieuwe dingen op m’n pad, lichter, meer mezelf en meer dagen met die sterke after-feeling die ik na mijn behandeling bij Maartje: mega ZIN in ’t leven en gekheid in m'n bol. Mocht de excitement door je lijf gieren; kies en beleef het zelf. It may create something stunning."