Ervaringen

 

 

Marjolein van der Meulen - HeartConnection Nederland®: "Alert, bewust en een aanstekelijk enthousiasme. Dankbaar dat ze op jonge leeftijd wereldse wijsheid en bewustzijn overbrengt in onvoorwaardelijkheid. Als mensen het willen ontvangen omarmt ze hen, maar ook als mensen er (nog) niet open voor staan. Dit is haar kracht."


Karlijn Brethouwer Pape - Praktijk Karlijn: "Maartje biedt mij inspiratie, inzicht in out-of-the-box mogelijkheden, voorbeeld dat snelle energie ook werkt en vooral durf! Hoe gekker, hoe beter!"

Danny: “Kippenvel, dat is wat je met mij doet!”

Douwe Attema: "D
ankbaar voor de prachtige WandelMaa(r)tje ervaring. Ze luisterde, tapte in op mijn energie en stelde mooie vragen, waardoor ik meer en meer van mezelf heb mogen gezien. 
Het ging o.a. over het ontvangen van het geschenk dat ik ben voor deze wereld en hoe dit wel of niet wordt ontvangen door mezelf en door anderen. Daar waar ik dacht vast te zitten, was eigenlijk een uitnodiging om meer mogelijkheden te ontdekken."

Lydia van der Helm - Het Zonnepad: "
Maartje's lach, aanstekelijk! Energy follows Energy. Haar energie is echt heerlijk open, enthousiast en toegankelijk. Ze neemt je mee en alles lijkt zo easy. Een fijne manier van je meenemen door wat belangrijk is. Daarbij weet ze je te motiveren. Er ontstaat via Maartje snel een “verbinding” tussen de deelnemers. Mijn lijfspreuk is: 'Use your energy to believe, create, trust, grow & heal!' Nou, dat is wat ze doet. Ik kwam natuurlijk niet voor niets bij haar Foundation Class terecht. En eerlijk, de volgende keer graag weer! Zoveel plezier. Zoveel intuning in mijzelf maar ook in dat wat er meer is. Groter bewust ZIJN. Magie in mijn lijf. Een lichter lijf. Een helder hoofd. Wat een feest!"


Ellen van den Heuvel - For Body & Mind:
"Een sessie bij Maartje is een cadeau voor jezelf. Ze weet vragen te stellen die precies aanraken wat op dat moment speelt en nodig is. Er is ruimte voor allerlei vraagstukken, wat veel in beweging zet. Sinds de sessie zoek en vind ik de antwoorden bij en in mijzelf. Met haar open mind, zonder oordeel en haar prachtige zijn ben ik dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen, en nog steeds is."

Fenneke Kwast: "Door Maartje kom je het diepste van jezelf tegen. Ze opent wat verborgen was/zat, waarbij het jouw tijd is om het te ontvangen. Ze laat het stromen via een eindeloze bron van liefde en verbinding en in die stroom wordt datgene wat je zoekt je aangereikt. Haar geven en ontvangen is groots. Iedereen kan bij haar terecht. Ze is aanwezig, alles mag er zijn en ze erkent de persoon die ze voor zich heeft - dit is haar kracht."

Suzanne Van Hooff - Inner Stillness: "Verhelderend, Snel, Gemak & Kiezen voor het volgen van jouw gewaarzijn. - Deze keer wist ik dat ik voor de Foundation Class bij Maartje moest zijn. Ze heeft me veel verhelderingen gegeven als het gaat om het stellen van vragen en het volgen van de energie. Het creëren en kleuren van mijn leven vanuit gewaarzijn en joy. Maartje heeft een open en speelse energie en ze kan, zonder de zwaarmoedigheid in te hoeven duiken, snel verhelderingen brengen in levensthema’s. Ze is krachtig in het aanreiken van tools, omdat ze het ook leeft. Het is niet alleen een weten met het hoofd. Doordat ze het leeft, kan ik er energetisch weer dingen uit oppikken. Veel nieuw bewustzijn en (h)erkenning!"

Hanneke Klein Ikink - Jouw Stille Kracht: "Ik weet nog dat ik Maartje een paar keer op Facebook voorbij zag komen. Het sprankelde er af. Iets in mij werd erg nieuwsgierig en wilde hier meer van weten. Wie is zij? Wat doet zij? Zou het werken? Van tevoren voelde ik best een beetje spanning maar dat was toen ik bij haar binnenstapte wel verdwenen. Voelde heel vertrouwd. Ze was er compleet zonder oordeel. Ik ging liggen, liet het gebeuren en stapte met een mega glimlach weer van de tafel af. Wat voelde het anders, veel lichter. Na deze sessie wist ik, ik wil meer, ik wil dit vaker. Ik wil dit zelf ook wel kunnen. Dus ik ging de Access Bars training volgen bij Maartje. Ik voelde me erg welkom. Ze was heel enthousiast over deze tool. Voor mij was het allemaal nieuw. Tijdens deze training kreeg ik echt niet alles mee wat er gezegd werd, althans niet bewust. Ik weet nog dat ik dacht ze spreekt een hele andere taal. Ik kon haar woorden niet altijd volgen maar toch wist ik dat dat het goed was dat ik er bij was. Ik vertrouwde daarop. Na deze training heb ik nog vele Body Workshops bij haar gevolgd. Dat is voor mij echt ontspannen next level. Ik merkt ook dat ik steeds meer gemak kreeg met bepaalde dingen die me voorheen nog best in de weg zaten. Steeds meer kon ik loslaten. Mede doordat ik Maartje heb leren kennen, en daarmee ook verschillende processen van Access Consciousness heb ervaren, ben ik ook oprecht blijer met mezelf. Ik ben meer en meer mezelf en kan beter bij mezelf blijven. Ik laat niet zo maar meer over me heen lopen of loop met anderen mee. Steeds meer kon ik haar ook volgen, kwamen haar woorden aan. Hoe zij met zo veel passie meer bewustzijn, gemak en plezier de wereld in brengt bewonder ik in haar. Ze leeft het echt. Ik vind het zo mooi om te zien hoe zij helemaal haar eigen weg gaat, daarin is ze een voorbeeld voor mij. We hebben afgelopen jaar ook samen mooie creaties neergezet. Ik merk dat we elkaar goed aanvullen. Maartje met haar bruisende enthousiasme en ik met mijn zijn. Ik werk met veel plezier met haar samen. Mede door Maartje is er een wereld voor me open gegaan. Ik vind het dan ook heel gaaf om nu samen met haar bij anderen wat te mogen openen."

Christel Verhoeven - Change4u: "Bijzonder hoe Maartje de groepsdynamiek faciliteert, zodat veel besproken en zichtbaar mag worden. Magic!"

Dory Masselink - Energiebron
: "Een stralende vrouw, die open een behandeling ingaat. Geleid door het moment en de energie, stromen de woorden die noodzakelijk zijn voor een verrijking als vanzelf naar buiten."

Roy: "Een heerlijk positieve energie, zonder oordeel en altijd (zowel privé als in haar bedrijf) in ontwikkeling en bewegend vanuit mogelijkheden. Omgevingen creëren en inspireren voor verbinding, ontwikkeling & bewustzijn is wat haar bijzonder maakt."

Willem: "Dankbaar voor wat ze bij mij heeft "achter" gelaten. Ik heb haar gevraagd voor een sessie bij mij thuis, puur uit nieuwsgierigheid. Zowel bewust als onbewust veel mooie dingen geopend. Mijn visie op het leven is (nog) mooier geworden: "Het is allemaal niet zo moeilijk maar DURF gewoon te leven!".

Monique Van der Arend: "Maartje heeft haar zintuigen zo aan staan dat ze het antwoord al weet voordat je je vraag hebt gesteld. Haar heldere, letterlijke, blik geven een enthousiasme door. Een verbinding. Mooi, bijzonder, waardevol en het voelt heel fijn aan. Door de Foundation Class voel ik dat er "iets" in werking is gezet en niet meer gaat stoppen. Ik zit lekkerder in mijn voel, ervaar ruimte en innerlijke rust. En ik doe dingen die ik al jaren wilde doen.  Lekker uit mijn comfort zone."

Christel Kleiterp - Charge & Change: "Maartje bruist van energie die aanstekelijk werkt. Ze laat je ontdekken wat je eigenlijk al weet en kan en helpt je te vinden wat werkt voor jou. Ze daagt je ook uit aan te kijken wat je eigenlijk nog niet wil... ;)"


Renate Boschker - Essentie & Gevoel: "Maartje inspireert, is enthousiast, luchtig en zit vol positieve uitspraken en daadkracht."

Hester Brandsma: “Maartje is een bijzonder mens met een sterke connectie met het universum. Ze inspireert door hoe ze in het leven staat en hoe ze de dingen aanpakt.”

Cindy Diepenmaat-Heuvel - Go4Balance: "Maartje zag ik met de Access Bars class voorbijkomen en haar spontaniteit sprak me aan, zo'n open gezicht. S
amen met mijn dochter ben ik erheen gegaan. We werden liefdevol opgevangen en alles mocht er zijn, ook ons verdriet over een vers bericht van een familielid. Wij voelden ons na de eerste ronde ontvangen en geven zo anders. Rustiger in ons hoofd en alle gedachten die er waren werden lichter. We kregen letterlijk meer ruimte. Bijzonder wat dit energetische proces doet en mooi hoe Maartje meer bewustZIJN en gemak creëert, niet alleen voor haar, maar ook laat ze dit mij inzien. Er is echt een wereld voor mij opengegaan en dat smaakt naar meer!!"

Kunuuti Geisler: "I first met this loving and enthusiastic smiley lady on a trip to France. Maartje’s positive approach to all kinds of situations struck me the most, among my encounters she’s one of the few that actually sees the positive in her peers and she nourishes it. Her attitude towards life and her caring personality is as always most uplifting and because of her innate love to humanity and the universe she is very lovely, lovable, observant and empathetic. I genuinely believe that Maartje wants the best for all… Even the ones that aren’t very socially, emotionally and mentally gifted as her. Maartje is one that I’d wish I spent more time with."

Monique Klein Gunnewiek - IK-KI Coaching & Energiewerk: "Puur, luchtig, aanwezig, stralend, oordeelloos met een groot HART. Maartje laat mij inzien dat wanneer je goed zorgt voor jezelf je er ook kan zijn voor de ander. Haar creatie-vermogen is groots. In de workshop liet ze ons mogelijkheden zien i.p.v. beperkingen die wij ons vaak opleggen en gaf ze mee dat er geen goed of fout bestaat. Door bij haar in de buurt te zijn, gaat het bij jou stromen."

Judith Neurink - Top in Balans: "Maartje volgt de energie, stelt mooie vragen en je kunt gewoon ZIJN wie je bent."

Petra: "Hoe ze praat, hoe ze over alles denkt... zoveel eenvoud & natuurlijke schoonheid. Knap hoe ze laat inzien hoe dingen anders zouden kunnen zonder haar eigen mening te uiten. Kracht die ik niet kan plaatsen, maar het voelt o zo vertrouwd."

Jan Buist - Financieel Sterk: "Een WandelMaartje sessie is een mooie reis in een tijdcapsule waarin bij haar op invoelende en tegelijk luchtige wijze levensvragen aan de orde kunnen komen. Inspirerend, wederzijds inzichtgevend met een zonnige wijsheid! Om mijn favoriete schrijver Jack Kerouac te quoten: “Live, travel, adventure, bless, and don’t be sorry”."

Nadi Zoetebier - NadiZ
oetebier.nl: "Toeval bestaat niet. Toen ik Maartje tegenkwam, wist ik meteen: dit is een bijzondere ontmoeting. We spraken af en al snel merkte ik dat ze into allerlei toffe dingen was. Ik verdiepte me in ‘haar wereld’ en kwam erachter dat het puur gaat om jezelf leren kennen. Eigenlijk duik je dus in je eigen wereld. Ik ben zelf superdruk met een fulltime baan, twee ondernemingen en vrijwilligerswerk. Een vol hoofd, dat regelmatig even opgeruimd mag worden. Dat is bij Maartje steeds genieten, ontspannen en tot rust komen. Clearing the mind, in alle vrijheid, en daarna verder naar de ‘dagelijkse dingen’."

Ingrid: "Steun en kracht gaf ze mij om de weg te gaan die ik nu gegaan ben. Ze heeft me over de drempel heengezet, het laatste duwtje in de rug. Nu een jaar verder en blij met de keuze voor deze nieuwe baan. De rust die Maartje uitstraalt, doet goed. Liefde, rust en energie voor iedereen die het nodig heeft."

Iliane: "Fijn en inspirerend om een gelijkgestemde van mijn leeftijd te ontmoeten die voor zichzelf staat en niet bang is om haar ideeën met de wereld te delen. Maartje heeft me laten ervaren dat leeftijd en weinig ervaring geen beperking hoeft te zijn. Inmiddels ben ik zelf ook zelfstandig ondernemer."

Marleen Kosterink - Stapelbroek: "Tijdens de behandelingen en gesprekken met Maartje, voel je meteen verlichting. Het moeten haalt ze eraf. Ik maak nu veel gerichter keuzes, waarin ‘ik’ centraal sta. De leukste route om meer plezier in/uit je leven te halen op een ontspannen manier. Ze leert je om in verwondering te leven en vragen te stellen."

Kor: "Mooi hoe ze dingen vraagt en vertelt waardoor je “tools” krijgt om jezelf verder te herinneren."

Saw Ruh: "I got to know Maartje during the Dashain (greatest festival of Nepal). The confidence inside her has inspired me. The way she travels, made me realize that we are all slave of our own thoughts. A silent girl filled with bliss and a wide smile being answer for everything. Most of the times she talks through her eyes."

Tamara Terbraak: "Maartje is een tof mens en bruist van de energie. Tijdens de workshop mooie en praktische tools aangereikt gekregen in een heerlijke sfeer. Ze is recht door zee en daardoor komt het goed binnen!"

Bertine Bielderman: "This lady! Krachtig, fun, playful, heel relaxed, lekker zichzelf en durft hier VOL voor te staan. Ze prikkelt. Ik werd letterlijk naar Eibergen getrokken. Na het eerste contact met haar, een heel mooi open gesprek. Een paar dagen later zat ik in het vliegtuig van Barcelona, op weg naar m’n eerste sessie met Maartje! Een jaar later, zie ik wat haar uitnodiging ‘to a life of possibilities’ voor mij in gang heeft gezet. Letterlijk heeft ze voor mij de deuren geopend naar een nieuwe wereld. De Access Bars, vragen stellen, willen bekijken vanuit een nieuwsgierigheid van wat er nog meer kan, nieuwe dingen op m’n pad, lichter, meer mezelf en meer dagen met die sterke after-feeling die ik na mijn behandeling bij Maartje. Mocht de excitement door je lijf gieren; kies en beleef het zelf. It may create something stunning."


Geniet je eigen ervaring ♥
Iedere ontmoeting is uniek & helend