Ervaringen

 

 

Marjolein van der Meulen - HeartConnection Nederland®: "Alert, bewust en een aanstekelijk enthousiasme. Dankbaar dat ze op jonge leeftijd wereldse wijsheid en bewustzijn overbrengt in onvoorwaardelijkheid. Als mensen het willen ontvangen omarmt ze hen, maar ook als mensen er (nog) niet open voor staan. Dit is haar kracht."

Karlijn Brethouwer Pape
- Praktijk Karlijn: "Maartje biedt mij inspiratie, inzicht in out-of-the-box mogelijkheden, voorbeeld dat snelle energie ook werkt en vooral durf! Hoe gekker, hoe beter!"

Rianne Soldaat-Veenstra: "De interacties met Maartje werken helend. Haar persoonlijke en groepssessies zijn luchtig, zonder oordeel, sprankelend. Maartje is ruimte, in woorden en met haar energie. Ze voelt precies aan waar je zit. Ook zonder woorden weet ze je te bereiken en erkennen en geeft ze dingen terug, waardoor ik steeds meer 
rust en kracht in mijzelf ervaar."


Loy: 
"Omgevingen creëren en inspireren voor verbinding, ontwikkeling & bewustzijn is wat Maartje bijzonder maakt. Een heerlijk positieve energie, zonder oordeel en altijd (zowel privé als in haar bedrijf) in ontwikkeling en bewegend vanuit mogelijkheden."

Marcia Knarren - Psychologe, Mindfulness Brunssum
: "Maartje is een straight-on facilitator met pure, transparante drijfveer om bij te dragen aan jou. Haar waarneming en taal gaat ver voorbij je logische mind. Nul contractie, alleen expansie. Een mens/trainer met immens verfrissende kijk. Haar leeftijd, achtergrond en zijn, .. alles .. bijdragend aan iedereen, volledig in nieuwsgierigheid, ruimte en liefde."

Dory Masselink - Energiebron
"Maartje is een stralende vrouw, die open een behandeling ingaat. Geleid door het moment en de energie, stromen de woorden die noodzakelijk zijn voor een verrijking als vanzelf naar buiten. Ze heeft de gave om op een heldere, lichte manier haar licht te laten schijnen op alle thema's van het leven. Ze staat open voor al je vragen en gaat samen met jou op zachte doch doeltreffende manier tot de kern, zonder er touwtjes om te winden. "

Danny:
“Kippenvel, dat is wat je met mij doet!”

Daniëlle Lous - Zangeres, Vocal Coach, Spreker: "Maartje is een chaos bom van mogelijkheden. Een beweging van licht en vreugde. In groepen is haar capaciteit dat ze een stille kracht is; als ze iets zegt, is het to-the-point en accuraat. Zonder conventies en pretenties."

Douwe Attema: "Tijdens de WandelMaa(r)tje sessie luisterde Maartje naar mij. Ze tapte in op mijn bewustzijn en stelde mooie vragen, waardoor ik meer en meer van mezelf heb mogen zien en ervaren. Daar waar ik dacht vast te zitten, bleek het een uitnodiging en doorgang naar mogelijkheden."


Marian
: "Na de sessie met Maartje heb ik een aanmerkelijk zachtere huid, ging ik minder vermoeid weg dan ik kwam, zijn mijn nek en schouders die goed vast zaten los gemaakt, heb ik minder last van (pieker)gedachten die mij afleiden. Mijn hoofd is rustiger, mijn voeten en tenen zijn ontspannen. Het was voor mij bijzonder dat ik mijn hoofd volledig uit kon schakelen."

Carmen: "Maartje, ik wil even laten weten dat ik ben aangenomen! Dit was zonder jou nooit gelukt! Veel meer rust en ruimte gecreëerd in mijn koppie." 

 
Lydia van der Helm - Het Zonnepad:
"Maartje's lach.., aanstekelijk. Ze is open, enthousiast, toegankelijk. Ze heeft een fijne manier van je meenemen, door wat belangrijk is. Daarbij weet ze je te motiveren. Via Maartje ontstaat snel een “verbinding” tussen deelnemers. Ze faciliteert plezier en de intuning met jezelf - en in dat wat er meer is."


Jeroen:
 "Maartje neemt je mee in je innerlijke zijn. Met haar vliegensvlug schakelen dringt ze tot je en pakt ze precies dat wat je nog niet van jezelf wist. Als ik haar eerder had ontmoet, waren dingen in het leven anders gelopen. Ze geeft je vrijheid, ook tijdens gezamenlijke processen met anderen. Ieder voelt zich open en vertrouwt. In de toekomst zie ik Maartje op 'een plek' dat nog niet bestaat - dát het bestaat daar ben ik vrijwel zeker van."

Rianne:
"Vanuit de grond van mijn hart wil ik je bedanken voor alles wat je gedaan hebt. Ook als we niet bij elkaar waren, hoorde ik jouw stem."

Ellen van den Heuvel - For Body & Mind: "Een sessie bij Maartje is een cadeau voor jezelf. Ze weet vragen te stellen die precies aanraken wat op dat moment speelt en nodig is. Er is ruimte voor allerlei vraagstukken, wat veel in beweging zet. Sinds de sessie zoek en vind ik de antwoorden bij/in mijzelf. Met haar open mind, zonder oordeel en haar prachtige zijn ben ik dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen."

Kunuuti Geisler: "I first met this loving and enthusiastic smiley lady on a trip to France. Maartje’s positive approach to all kinds of situations struck me the most, among my encounters she’s one of the few that actually sees the positive in her peers and she nourishes it. Her attitude towards life and her caring personality is as always most uplifting and because of her innate love to humanity and the universe she is very lovely, lovable, observant and empathetic. I genuinely believe that Maartje wants the best for all… Even the ones that aren’t very socially, emotionally and mentally gifted as her. Maartje is one that I’d wish I spent more time with."

Fenneke Kwast: "Door Maartje kom je het diepste van jezelf tegen. Ze opent wat verborgen was/zat, waarbij het jouw tijd is om het te ontvangen. Ze laat het stromen via een eindeloze bron van liefde en verbinding en in die stroom wordt datgene wat je zoekt je aangereikt. Haar geven en ontvangen is groots. Iedereen kan bij haar terecht. Ze is aanwezig, alles mag er zijn en ze erkent de persoon die ze voor zich heeft - dit is haar kracht."

Nicole: "Maartje geeft niet - zij faciliteert".

Paulien Fuchs Nijmeijer - Puur Paulien: "De Access Bars-cursus heb ik gevolgd bij Maartje en ik ben meer dan tevreden met de hele ervaring. Ze was bereid de cursus in mijn praktijk te geven. Haar inspirerende aanpak, duidelijke uitleg en ontspannen houding maakten de lesdag zeer waardevol. Onze samenwerking voelde natuurlijk en open, wat de sfeer bevorderde. Ik voelde me meteen op mijn gemak en gemotiveerd om de geleerde technieken toe te passen. Het feit dat ik na deze dag direct zelf aan de slag kon, spreekt voor de effectiviteit van haar aanpak. Ik kan deze cursus bij Maartje aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en nieuwe ontdekkingen op het gebied van welzijn."


Jolanda: "Toen ik van jouw praktijk naar huis fietste voelde ik mij bevrijd. Als ik boos word/ben merk ik dat het veel sneller afzakt en dat ik het dan ook kwijt ben. Heb ook meer energie, niet meer zo'n moe gevoel als de wekker gaat en da's fijn. Dankjewel voor wat je voor mij hebt gedaan."

 
Suzanne Van Hooff - Inner Stillness:
"Verhelderend, Snel, Gemak & Kiezen voor het volgen van jouw gewaarzijn. Maartje heeft me veel verhelderingen gegeven als het gaat om het stellen van vragen en het volgen van de energie. Het creëren en kleuren van mijn leven vanuit gewaarzijn en joy. Ze heeft een open en speelse energie en ze kan, zonder de zwaarmoedigheid in te hoeven duiken, snel verhelderingen brengen in levensthema’s. Ze is krachtig in het aanreiken van tools, omdat ze het ook leeft. Het is niet alleen een weten met het hoofd. Doordat ze het leeft, kan ik er energetisch weer dingen uit oppikken. Veel nieuw bewustzijn en (h)erkenning!"


Hanneke Klein Ikink - Jouw Stille Kracht: "Ik weet nog dat ik Maartje een paar keer op Facebook voorbij zag komen. Het sprankelde er af. Iets in mij werd erg nieuwsgierig en wilde hier meer van weten. Wie is zij? Wat doet zij? Zou het werken? Van tevoren voelde ik best een beetje spanning maar dat was toen ik bij haar binnenstapte wel verdwenen. Voelde heel vertrouwd. Ze was er compleet zonder oordeel. Ik ging liggen, liet het gebeuren en stapte met een mega glimlach weer van de tafel af. Wat voelde het anders, veel lichter. Na deze sessie wist ik, ik wil meer, ik wil dit vaker. Ik wil dit zelf ook wel kunnen. Dus ik ging de Access Bars training volgen bij Maartje. Ik voelde me erg welkom. Ze was heel enthousiast over deze tool. Voor mij was het allemaal nieuw. Tijdens deze training kreeg ik echt niet alles mee wat er gezegd werd, althans niet bewust. Ik weet nog dat ik dacht: ze spreekt een hele andere taal. Ik kon haar woorden niet altijd volgen maar toch wist ik dat dat het goed was dat ik erbij was. Ik vertrouwde daarop. Na deze training heb ik nog vele trainingen bij haar gevolgd. Dit is voor mij ontspannen next level. Ik merkte ook dat ik steeds meer gemak kreeg met bepaalde dingen die me voorheen nog best in de weg zaten. Steeds meer kon ik loslaten. Mede doordat ik Maartje heb leren kennen, en daarmee ook verschillende processen van Access Consciousness heb ervaren, ben ik oprecht blijer met mezelf. Ik ben meer en meer mezelf en kan beter bij mezelf blijven. Ik laat niet zo maar meer over me heen lopen of loop met anderen mee. Steeds meer kon ik haar ook volgen, kwamen haar woorden aan. Hoe zij met zo veel passie meer bewustzijn, gemak en plezier de wereld in brengt bewonder ik in haar. Ze leeft het echt. Ik vind het zo mooi om te zien hoe zij helemaal haar eigen weg gaat, daarin is ze een voorbeeld voor mij. Mede door Maartje is er een wereld voor me open gegaan."

Christel Verhoeven - Change4u: "Bijzonder hoe Maartje de groepsdynamiek faciliteert, zodat veel besproken en zichtbaar mag worden. Magic!"

Willem: "Dankbaar voor wat ze bij mij heeft "achter" gelaten. Ik heb haar gevraagd voor een sessie bij mij thuis, puur uit nieuwsgierigheid. Zowel bewust als onbewust veel mooie dingen geopend. Mijn visie op het leven is (nog) mooier geworden: "Het is allemaal niet zo moeilijk maar DURF gewoon te leven!".

Monique Van der Arend: "Maartje heeft haar zintuigen zo aan staan dat ze weet wat je nodigt hebt, voordat je je vraag hebt gesteld. Haar heldere, letterlijke 'blik' geven een enthousiasme door. Een verbinding. Bijzonder, waardevol en het voelt fijn aan. Door haar 4-daagse training voel ik dat er "iets" in werking is gezet en niet meer gaat stoppen. Ik zit lekkerder in mijn voel, ervaar ruimte en innerlijke rust. En ik doe dingen die ik al jaren wilde doen. Lekker uit mijn comfort zone."

Christel Kleiterp - Charge & Change: "Maartje bruist van energie die aanstekelijk werkt. Ze laat je ontdekken wat je eigenlijk al weet en kan en helpt je te vinden wat werkt voor jou. Ze daagt je ook uit aan te kijken wat je eigenlijk nog niet wil... ;)"

Renate Boschker - Essentie & Gevoel: "Maartje inspireert, is enthousiast, luchtig en zit vol positieve uitspraken en daadkracht."

Hester Brandsma: “Maartje is een bijzonder mens met een sterke connectie met het universum. Ze inspireert door hoe ze in het leven staat en hoe ze de dingen aanpakt.”

Cindy Diepenmaat-Heuvel - Go4Balance: "Maartje zag ik met haar Access Bars Class voorbijkomen en haar spontaniteit sprak me aan, zo'n open gezicht. Samen met mijn dochter ben ik erheen gegaan. We werden liefdevol opgevangen en alles mocht er zijn, ook ons verdriet over een vers bericht van een familielid. Wij voelden ons na de eerste ronde ontvangen en geven zo anders. Rustiger in ons hoofd en alle gedachten die er waren werden lichter. We kregen letterlijk meer ruimte. Bijzonder wat dit energetische proces doet en mooi hoe Maartje meer bewustZIJN en gemak creëert, niet alleen voor haar, maar ook laat ze dit mij inzien. Er is echt een wereld voor mij opengegaan en dat smaakt naar meer."

Monique Klein Gunnewiek - IK-KI Coaching & Energiewerk: "Puur, luchtig, aanwezig, stralend, oordeelloos met een groot HART. Maartje laat mij inzien dat wanneer je goed zorgt voor jezelf je er ook kan zijn voor de ander. Haar creatie-vermogen is groots. In de training liet ze ons mogelijkheden zien i.p.v. beperkingen. Door bij haar in de buurt te zijn, gaat het bij jou stromen."

Judith Neurink - Top in Balans: "Maartje volgt de energie, stelt mooie vragen en je kunt gewoon ZIJN wie je bent."

Petra: "Hoe ze praat, hoe ze over alles denkt... zoveel eenvoud & natuurlijke schoonheid. Knap hoe ze laat inzien hoe dingen anders kunnen zonder haar eigen mening te uiten. Kracht die ik niet kan plaatsen, maar het voelt o zo vertrouwd."

Jan Buist - Financieel Sterk: "Een WandelMaartje sessie is een mooie reis in een tijdcapsule waarin bij haar op invoelende en tegelijk luchtige wijze levensvragen aan de orde kunnen komen. Inspirerend, wederzijds inzichtgevend met een zonnige wijsheid! Om mijn favoriete schrijver Jack Kerouac te quoten: “Live, travel, adventure, bless, and don’t be sorry”."

Nadi Zoetebier - NadiZoetebier.nl: "Toeval bestaat niet. Toen ik Maartje tegenkwam, wist ik meteen: dit is een bijzondere ontmoeting. We spraken af en al snel merkte ik dat ze into allerlei toffe dingen was. Ik verdiepte me in ‘haar wereld’ en kwam erachter dat het puur gaat om jezelf leren kennen. Eigenlijk duik je dus in je eigen wereld. Ik ben zelf superdruk met een fulltime baan, twee ondernemingen en vrijwilligerswerk. Een vol hoofd, dat regelmatig even opgeruimd mag worden. Dat is bij Maartje steeds genieten, ontspannen en tot rust komen. Clearing the mind, in alle vrijheid, en daarna verder naar de ‘dagelijkse dingen’."

Ingrid: "Steun en kracht gaf ze mij om de weg te gaan die ik nu gegaan ben. Ze heeft me over de drempel heengezet, het laatste duwtje in de rug. Nu een jaar verder en blij met de keuze voor deze nieuwe baan. De rust die Maartje uitstraalt, doet goed. Liefde, rust en energie voor iedereen die het nodig heeft."

Iliane: "Fijn en inspirerend om een gelijkgestemde van mijn leeftijd te ontmoeten die voor zichzelf staat en niet bang is om haar ideeën met de wereld te delen. Maartje heeft me laten ervaren dat leeftijd en weinig ervaring geen beperking hoeft te zijn. Inmiddels ben ik zelf ook zelfstandig ondernemer."

Marleen Kosterink - Stapelbroek: "Tijdens de behandelingen en gesprekken met Maartje, voel je meteen verlichting. Het moeten haalt ze eraf. De leukste route om meer plezier in/uit je leven te halen op een ontspannen manier. Ze leert je om in verwondering te leven en vragen te stellen."

Kor: "Mooi hoe ze dingen vraagt en vertelt waardoor je “tools” krijgt om jezelf verder te her-inneren."

Saw Ruh: "I got to know Maartje during the Dashain (greatest festival of Nepal). The confidence inside her has inspired me. The way she travels, made me realize that we are all slave of our own thoughts. A silent girl filled with bliss and a wide smile being answer for everything. Most of the times she talks through her eyes."

Tamara Terbraak: "Maartje is een tof mens en bruist van de energie. Tijdens de training mooie en praktische tools aangereikt gekregen in een heerlijke sfeer. Ze is recht door zee en daardoor komt het goed binnen."

Bertine Bielderman: "This lady! Krachtig, fun, playful, heel relaxed, lekker zichzelf en durft hier VOL voor te staan. Ze prikkelt. Ik werd letterlijk naar Eibergen getrokken. Na het eerste contact met haar, een heel mooi open gesprek. Een paar dagen later zat ik in het vliegtuig van Barcelona, op weg naar m’n eerste sessie met Maartje! Een jaar later, zie ik wat haar uitnodiging ‘to a life of possibilities’ voor mij in gang heeft gezet. Letterlijk heeft ze voor mij de deuren geopend naar een nieuwe wereld. De Access Bars, vragen stellen, willen bekijken vanuit een nieuwsgierigheid van wat er nog meer kan, nieuwe dingen op m’n pad, lichter, meer mezelf en meer dagen met die sterke after-feeling die ik na mijn behandeling bij Maartje. Mocht de excitement door je lijf gieren; kies en beleef het zelf. It may create something stunning."


Geniet je eigen ervaring ♥
Iedere ontmoeting is uniek & helend