Wat als je Lichaam je beste Maatje is?

 
“𝙹𝚎 𝚖𝚘𝚎𝚝 𝚋𝚎𝚠𝚞𝚜𝚝𝚣𝚒𝚓𝚗 𝚑𝚎𝚋𝚋𝚎𝚗 𝚖𝚎𝚝 𝚓𝚎 𝚕𝚒𝚌𝚑𝚊𝚊𝚖 𝚘𝚏 𝚑𝚎𝚝 𝚟𝚎𝚛𝚊𝚗𝚍𝚎𝚛𝚝 𝚑𝚎𝚝 𝚗𝚒𝚎𝚝 𝚑𝚎𝚕𝚎𝚖𝚊𝚊𝚕. 𝚉𝚘𝚗𝚍𝚎𝚛 𝚋𝚎𝚠𝚞𝚜𝚝𝚣𝚒𝚓𝚗 𝚣𝚞𝚕 𝚓𝚎 𝚏𝚢𝚜𝚒𝚎𝚔 𝚒𝚗 𝚍𝚎 𝚋𝚎𝚙𝚎𝚛𝚔𝚒𝚗𝚐𝚎𝚗 𝚝𝚛𝚊𝚙𝚙𝚎𝚗 𝚍𝚒𝚎 𝚊𝚗𝚍𝚎𝚛𝚎 𝚖𝚎𝚗𝚜𝚎𝚗 𝚛𝚎𝚊𝚕𝚒𝚝𝚎𝚒𝚝 𝚗𝚘𝚎𝚖𝚎𝚗.” - 𝙶𝚊𝚛𝚢 𝙳𝚘𝚞𝚐𝚕𝚊𝚜, 𝚘𝚙𝚛𝚒𝚌𝚑𝚝𝚎𝚛 𝚟𝚊𝚗 𝙰𝚌𝚌𝚎𝚜𝚜 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚌𝚒𝚘𝚞𝚜𝚗𝚎𝚜𝚜®


Hoe zou het zijn je oorspronkelijke staat van rust, ruimte & mogelijkheden te ontdekken?

Ben je nieuwsgierig naar jouw capaciteiten met heling en genezing?
Op zoek naar nieuwe mogelijkheden omtrent bewustzijn, vitaliteit, beauty, verandering, groei?
Weet je dat er meer mogelijk is, maar heb je geen idee waar te beginnen? 

This is your place to BE >>>
start met het eren en voeden van jouw lichaam.
Jouw lichaam is de  b r u g  naar de toekomst

Dankbaar om de lichaamsprocessen van Access Consciousness in te zetten voor mijzelf, voor mensen in mijn praktijk én om ze door te geven aan eenieder die klaar is voorbij aan pijn en beperking te gaan.

Ze zijn relaxed om te geven en ontvangen en creëren dynamische verandering in korte tijd. Ze bevrijden je van diepgewortelde overtuigingen en blokkades, zonder te hoeven praten. Middels zachte, doelgerichte aanraking van specifieke punten op het lichaam raak je het zelfhelend vermogen aan, en ondersteun je het. Het voelt als thuiskomen in je eigen lichaam, met heling en genezing als natuurlijk gevolg.In de Body Workshops die ik geef, heb je de mogelijkheid één van de vele lichaamsprocessen te ontvangen en leer je deze zelf. Praten mag, maar hoeft niet. Laat de processen het werk doen… Jouw Lichaam is de sleutel.

Hoe zou het zijn als je zoveel bewustzijn zou belichamen in alles wat je doet, dat anderen ervoor kiezen om bewuster te worden, door jou?


Klaar om jouw lichaam de koestering en verzorging te geven die het verlangt?


Geniet je eigen ervaring ♥
Iedere sessie is uniek & helend!