Belachelijk of sprong in ‘t diepe?

Het is en blijft bijzonder, mijn vakgebied. Het belachelijk maken is snel gedaan. Volgens mij is dat al snel zo als iets 'anders' is? Vernieuwend? Anders dan mainstream? Voorbij aan je begrijp-bereik? Is het wellicht de confrontatie met eigen limitaties? Gaat het dwarsss tegenin wat je geleerd hebt en gelooft dat waar is? Maakt het je super oncomfortabel en wil je er liever van weg?

 

Meer en meer besef ik wie ik ben en wat ik doe. En ook, hoe confronterend en baanbrekend dat kan zijn. Vaak ben ik de tijd vooruit. Ondanks (of misschien wel juist door) alle afwijzing en veroordelingen die er waren en zijn, voel ik mij gesterkt. Kan ik met veel plezier en toewijding 'mijn ding' doen. Hier ben ik mee leren omgaan. Als mensen de moed hebben verzameld en alsnog kiezen, ondanks de dingen die hun monkey mind ze vertelt, om het avontuur aan te gaan dan stemt me dat hoopvol voor de toekomst. Hun toekomst. Onze toekomst.

 

Zelf kiezen en je eigen ervaring(en) maken is mijn inziens het levensrijkste ever. Dat pakt niemand je meer af. Niemand kan je iets wijsmaken; you know in your heart what is true and what is not. Baanbrekend hoe dit (door)werkt...

 

Laat jij je gemakkelijk raken? Verrijken?
Stel jij je open voor innovatieve, creatieve ideeën?
Vernieuwende, verruimende zienswijzes?
Nieuwsgierig naar herprogrammering van je leven?
Het verkennen van de diepte van je onderbewuste & bewustzijn?

 

Nieuwe keuzes = nieuwe mogelijkheden.
Pas als je iets nieuws kiest, bereid bent het oncomfortabele aan te gaan, krijg je toegang tot nieuwe ervaringen en mogelijkheden.


Kies & Ervaar zelf.

Verwonder & Bewonder, de kracht in jou.
Elke dag opnieuw...
♡aartje


SPRING JE MEE IN HET DIEPE?

Ik ontmoet je graag in een sessie / workshop.

📸 Joyce Huis

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.