"Ik heb mijzelf altijd mee!"

Waar ik ook ga - "ik heb mijzelf altijd mee!"

Dat is iets wat ik gekscherend antwoordde op vragen toen ik weer eens alleen op reis ging en de bezorgdheid om mij heen al vroegtijdig signaleerde. Lieve mensen, HENNIG AN joh.... wat'n drokk'n! Ik weet wat ik doe. Wil je mij daarin vertrouwen..? Nu snap ik eigenlijk pas wat ik met die zin écht bedoel - hihi, you get it when you get it


Het hart.. mijn hart, mijn weten, het diepe, krachtige vertrouwen in wat ik weet, nooit iemand belangrijker makend dan mijzelf: ik erken wat ik voel en weet en kies van daaruit de volgende stap. Je mag wel zeggen dat deze levenswijze heilig is voor mij. En dat dat tevens is hoe ik te werk ga als ik met/als BeLightFull op pad ga.

En wat doe ik dan precies? Ik ben er. Dat is het begin. Daar begint de magie. Ik BEN ER voor de mensen. Met al mijn ziel en zaligheid. VOL aanwezig, een ruimte waarin ik lijven veelal ter plekke al zie "smelten", ont-spinnen en ontspannen. Hmmm lekker, R U I M T E ! Ik ga verder, en luister.

En neem ze vervolgens mee in die ruimte en stel vragen. Nevernooitnie om tot een antwoord of conclusie te komen, want hey dat is zo stellig en niet open(end) in mijn ogen. Wat weet ik nou... over jou? Onderzoek zelf, lieve Jij. ALTIJD, waar je ook gaat.Wat is het dat JIJ WEET dat NIEMAND ANDERS weet? Mag ik je begeleiden naar Jouw Hart? Die unieke, natuurlijke verbinding met jezelf en ongekende mogelijkheden in ere herstellen? Op een ontvankelijke, olijke & (h)eerlijk luchtige manier?Like, uhh... BeLightFu(e)ll ?

Ja. Ik stel kinderen en volwassenen vragen, om mogelijk iets in hun wereld te openen. Mogelijk zeg ik, want hey; iedereen kiest wat 'ie kiest. Iedereen maakt keuzes vanuit hun beste weten. Eenieder kiest wat er aangeraakt mag worden en wat liever (nog even) niet. Het is een waarlijk avontuur, waar je je leven lang zoet mee bent. Een spier die je hierbij oefent is de spier van Ontvangen!

"Wat kan ik vandaag ontvangen dat ik niet eerder heb durven ontvangen?"
"Wereld, wil je mij dat laten zien..?"
"Wereld, wil je mij laten zien wat waarlijk Ontvangen is..?
"Wil je mij laten zien welke bijdrage ik ben..?"

En daar ga je...
Iets dat gezien en gemerkt wil worden, net dat ene stukje wat je wellicht langere tijd hebt weggedrukt - omdat het zo verrekte pijnlijk was - opent zich.
Gemakkelijker, softer en Magischer dan gedacht.
Wauw, JA. Dat is in mijn ogen Vol Vertrouwen Open staan voor Life.
Het Leven, waarin alles AANwezig is: het prachtige, het lelijke & het zogenaamde "slechte".


"Dit is ook echt iets voor jou, hè!?" zei ze terwijl ze wees naar mijn handgeschreven naam op de achterruit van m'n BeLightFull auto. Tja... dat is het, glimlach ik. ((H)eerlijk als mensen (h)erkennen wie/wat je bent)


Ja, dit is wie ik ben en wil zijn.
Voor mijzelf en voor Jan & alleman.
Van hart tot hart (vandaar 2 hartjes in mijn naam, zie je?)


"WAAR IK OOK GA - IK HEB MIJZELF ALTIJD MEE."
Mijn hart, mijn weten, mijn diepe vertrouwen in wat ik weet en met hetzelfde hart maak ik dankbaar gebruik van de mogelijkheid om de evenzo grootse pracht & praal in andere harten aan te raken. En dat is leuk. Want als jij straalt - straal ik met je mee. Zo werkt dat, met onze Harten. Als een hart zich opent, voelen andere Harten dat. De kracht van Verbondenheid. En dat doet wat met onze vibe. Met de wereld. Met de gezondheid van de aarde en brei zo nog maar eventjes door...


Vanuit Eigen Regie
met Zachte Kracht
van Heart to Heart


How does Life get better than this?

Maartje

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.