Happiness Café voor ondernemend Twente

Van Ladies Business Event naar Happy Workspace naar Happiness Café.


Dankjewel Wendy de Wit, voor dat wat je met hart en ziel leeft en uitdraagt, dat jij mij hebt gezien en onthouden, benaderd, de Access Bars behandeling zo openlijk hebt ontvangen en dat je mij gevraagd heb bij te dragen aan jouw vierde “Happiness Café” event. 

Ik heb heerlijke Bars proefsessies mogen geven. Benieuwd welke bijdrage en stille, dynamische opening ik mocht zijn voor Twentse ondernemers & bezoekers aldaar op 2-2-2018. Was je erbij en heb je bij mij in de behandelstoel gezeten... vind ik het keileuk van je te horen hoe je het vond en wat het je gebracht heeft. Elke Bars sessie is n.l. uniek en helend!

En als je denkt: "Ik wil ook graag dat je ontspanningssessies komt geven bij mijn event, Maartje".
Cool! Laat het mij weten en we kijken naar de mogelijkheden.

Hoe wordt het beter dan dit?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.