Uitleg killt mogelijkheden


BARS sessie door mijn lieve mam! Wauw. 2 weken gelee was het zover; ze nam deel aan 1 van mijn workshops. BIJZONDER, want ik heb zo vaak geprobeerd te laten zien dat er meer mogelijk is. Het uit te leggen. Maar zoals dat gaat, door dat uit-leggen versnippert de godganse boel. Is alles uitgelegd. Allemaal kleine puzzelstukjes op de grond en probeer daar maar eens één mooi kloppend geheel van te maken. Uitleggen werkt dus niet altijd bevordelijk. Wat wel werkt is de energie ZIJN van dat wat het met je kan doen. Géén uitleg nodig; mensen proeven gewoon direct wat het is. Door wat je uitstraalt. Ook al snappen ze er met hun hoofd geen jota van. Je body gaat automatisch in de “wat is daaaaaát? Dat wil ik ook!”-houding. Nieuwsgierig dat onze lieve lijven zijn Altijd IN voor dat wat plezier & gemak geeft.. want dat heeft ZIN.


Wat als het doel van het leven plezier maken is?

Dankjewel mam. Dankbaar dat we nu nog meer samen kunnen delen. Helen. En (uit)spelen

How did I get so lucky?

Ook de #accessbars® behandeling ontvangen en leren? Samen met je mam, pap, kind, vriend(in) of leukste buuf? Ik geef de 1-daagse Access Bars® workshop in hartje Eibergen en op locatie door heel NL - check de agenda voor de mogelijkheden of stuur een berichtje. Leuk je te ontmoeten!

#ontladen #heling #rustinjehoofd #blokkadesdoorbreken #vrede #bewustzijn #verandering #groei #verbinding #kalmte #dankbaarheid #creatie #oudersvannu #plezier #accessconsciousness #achterhoek #eibergen #oplocatie #weip

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.