Onze natuur


Toen ik de biologische natuurwetten leerde kennen, viel heel veel op zijn plek. Eindelijk kreeg ik inzicht op levensvragen die ik had en die ik nergens anders beantwoord kreeg. (Waarom komen sommige ziektebeelden voor bij bepaalde families en bij anderen niet? Hoe ontstaan mentale klachten? Wat is het nut van pijn?)

 

Super HELDERE info en direct toepasbaar op álle levenden mechanismen, niets uitgesloten. Dit maakte de cirkel rond. Vertrouwd... een dit-wist-ik-altijd-al gevoel. En: als iedereen dit weet, zijn vele zwaartes en problemen snel de wereld uit!

 

Ik deel het dan ook graag in mijn sessies en trainingen. Vaak krijg ik terug: “hoe jij het uitlegt, is het heel logisch. Mijn lichaam word er direct rustig van.” This makes me so happy!

 

“Een bij-effect van bewustwording is heling en genezing” 💚 Een prachtige quote van Access Consciousness, het andere prachtige voor mij “kloppende” dat in het zelfde jaar arriveerde in mijn leven en waarvan ik de tools en lichaamsprocessen nu met jong en oud deel. Het is AANvullend aan elkaar, met als onuitputtelijke inspiratie: onze natuur 🌱

 

De natuur is simpelweg niet tegen ons. En mocht je dat wel zo zien of denken, dan mis je informatie. En dat kan heel goed, want deze informatie ligt (nog!) niet overal voor het oprapen. (Hmmm hoezo niet eigenlijk?) Bacteriën en schimmels is bijv. niet iets om bang voor te zijn. In feite mogen we er zelfs dankbaar voor zijn! Het zijn onze natuurlijke helpers. De reddingswerkers in ons lichaam, die aan komen ‘lopen’ als iets gered / geheeld / opgeruimd mag worden. Ze zijn vanzelf en in de juiste mate voorradig als nodig is. We hoeven ze niet op te bellen ofzo 🤣 Denk aan de paddestoelen en hun 🍂 opruimwerkzaamheden! Ze maken schone lei. Zonder hen zou de natuur in zijn eigen afval verstikt raken.. en dat werkt NATUURlijk niet.

 

De natuur is zo slim en oneindig creatief, die vindt zelf de snelste, gemakkelijkste weg. Daar kun je niet aan tornen in mijn perspectief. Als je eenmaal de kracht van onze ware natuur ontdekt, heb je meteen door wanneer er iets VIRAAL gaat dat niet klopt. Al is de leugen nog zo snel... Je merkt namelijk dat er ruis en onrust ontstaat op de lijn...

 

En nog een mooie: als iets niet SIMPEL valt te verklaren en veranderen, mogen we ons afvragen wie of wat de bron is. En wat de werkelijke agenda daarachter is...


Onze natuur is te gek!! Laat je geen problemen aanpraten. Be TRUE to YOU.


❤️aartje Geverinck

*Geboren & getogen Achterhoekse boerendochter met een warm hart voor het gewone, gezonde verstand
*Samenwerken? Leuk! Drop een berichtje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.