Geld volgt PLEZIER

Deze foto maakte ik in the middle of een geld les; mijn eerste x versierd met ringen twv aantal honderden euro’s. Nu zegt dat misschien niets, echter de MAGIE was onwijs voelbaar en zichtbaar .

"Geld volgt plezier", hoorde ik door de ruimte galmen. “Niet andersom". Wow, en of dat resoneert 

Ik kan niets met mensen die het enkel en alleen maar hebben over geld. Om het geld. Alsof dat het eindstation is. Het is voor mij een SUPER bijgevolg van plezier hebben in wie ik ben en wat ik doe.

“Geld wil op het feestje van bewustzijn zijn”, voegt facilitator Saskia Mevis eraan toe.

Mmm, JA.
Kies voor Meer van Jou en Bewustzijn zal je tegemoetkomen. Bewustzijn heeft onze rug - óók als dat niet zo voelt. The Wealth of Being: Hoe meer JIJ je bent, hoe meer in Joúw Element, des te meer het leven Jou dient.

Geld volgt plezier. Kies je misère, jammer… dan volgt het nie. Hoe hard je ook je best doet (misschien zit daar juist de crux) 

Een mooie vraag om in te checken bij jezelf: "In welke delen in mijn leven laat ik ellende gemakkelijker toe dan vreugde?”
Precies in dat deel, on-uitnodig je geld.
Laat je geld aan je neus voorbij gaan... 

Hand in hand met bovenstaande weetjes vraag ik mijzelf af: “wat mag het OPENEN voor ons en onze geldstromen als we NOG MEER KIEZEN voor dat wat Ons & Onze Lichamen PLEZIER geeft?” 

Ik houd steeds meer van geld. Het is zo’n prachtig middel om levens mee te veranderen.
En als je het eert op een manier dat VOEDEND is voor jou - jouw lichaam - jouw toekomst, draag je eveneens bij aan de aarde. Want wist je dat de AARDE in essentie het VERLENGSTUK is van je LICHAAM?!

Jij BENT de aarde.
Je komt zo organic ( = voortgekomen uit iets levends ) als maar kan en straks na 't hopefully OPtimaal genoten te hebben, geef je je lichaam 'terug' aan de aarde. Dus als je geeft om de planeet; doe het een deugd en geef aan jóuw lichaam datgene wat jou intense vreugde brengt. Jouw lichaam fluistert je in wat da is..

September 2020 volgde ik deze les & mijn oog viel op deze Ruby Ring (Robijn, mmm wauw!!)
Het paste ook HEUL TOEVALLIG bij mijn topje (wel 'ietsie te groot voor mijn slankie vingers) maar hey, ik merkte hoe blij mijn lijf er van werd & heb in alle opwinding een vraag ‘t universum ingeslingerd: “wat vergt het een soortgelijke - helemaal matchend bij mij - ring in mijn leven te hebben? Een ring die wíl bijdragen aan mij, mijn lichaam, de toekomst?“

3 maanden later VERWELKOMDE ik mijn eerste masterpiece  En een STUK was het; met een pracht parel + diamantjes. Ik ben altijd gek geweest op parels - daarvoor had ik gewoon neppers om // dit voelde gelijk HEUL anders. Koesterend ofzo. Een (h)erkenning. Echt een geschenk. Als ik 'm om heb, voel ik me de koningin (die ik altijd al had willen zijn ;)) EN eergisteren popte zowaar een Ruby-Ring in mijn wereld. Eentje die wél precies past en ze is nu onderweg... zó exciting!! 

My body is clearly talking & taking the LEAD in showing me what it desires in order to thrive! To be wildly ALIVE. Tja, en nu ik weet en merk dat geld enkel plezier volgt... go have FUN, folks! It creates 

Waar ligt jouw plezier?? Wat beLEEFT jouw lichaam als totale vreugde? Waar(mee) heb jij 't gevoel dat jouw lichaam FEEST viert? En waar kan je de communicatie en verbinding met je lichaam nog meer opschroeven om te horen & genieten van wat ‘t je influistert?

Ik ben kei benieuwd naar jouw geld & body bliss ervaringen ~x Maartje

#moneymindset #ontvangen #ontspannen #geld #creatie #lichaamstaal #accessconsciousness #vredemetgeld

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.