Een parel: de Energetic Facelift

Goedemorgen!

Gisteravond had ik een feestje, die tot 1 uur vanochtend duurde. En die was fijn! Stiekem ging ik zelf nog door tot 3 uur vol lichtheid en energie, haha. En was my happy body 7.30 uur klaarwakker om fris en fruitig de boel verder op te ruimen. (Als ik een Access lichaamsproces zoals deze ontvang, heeft mijn lichaam veel minder slaap nodig, merk ik - hoe cool!) Deelnemers die uit alle hoeken van NL binnen huppelden... Anderhalf uur rijden naar Eibergen voor deze Party Of Possibilities bleek heeeel gewoon. Ik meldde mij kort voor sluitingstijd bij Access Consciousness aan als ‘POP-host’. De eerste Global Energetic Facelift Class vanuit Mexico bleef maar “poppen”, zoals ik vaak zeg als ik de energie volg en er een mega YES bij voel... dus die impuls volgde ik en bam, mensen vonden hun weg naar dit livestream-feestje. Toen we de behandeling op elkaar uitwisselde, kwam er van alles naar het daglicht. Dat is waarom ik deze Class zelf ook graag geef! Het verfrist, verlevendigt, haalt oude shit naar boven op zachte, magische wijze om vervolgens anders, helderder, opener de wereld in te gaan. Een heel dynamisch lichaamsproces. Voor mensen die klaar zijn om diepgewortelde én super subtiele oordelen over zichzelf en de wereld te laten smelten op een vriendelijke en duurzame manier. Wil je deze voedende en helende behandeling zelf graag ondergaan of leren? Je weet de weg... welkom <3

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.