Get your Bars run! <3

Elke week ontvang ik de sessie zelf.
Super relaxxxx, onwijs verkwikkend & super creërend 

Access Bars® is een heerlijk ontspannend ontlaadproces waarbij 32 punten op het hoofd zacht worden aangeraakt om spanning, beperkende emoties, gedachten en gevoelens los te laten.

๐’ฅ๐‘œ๐“ƒ๐‘” ๐‘’๐“ƒ ๐‘œ๐“Š๐’น ๐“€๐’ถ๐“ƒ ๐’น๐’พ๐“‰ ๐“๐‘’๐“‡๐‘’๐“ƒ. ๐’Ÿ๐‘’ ๐’ฟ๐‘œ๐“ƒ๐‘”๐“ˆ๐“‰๐‘’ ๐’พ๐“ƒ ๐“‚๐’พ๐’ฟ๐“ƒ ๐“Œ๐‘œ๐“‡๐“€๐“ˆ๐’ฝ๐‘œ๐“… ๐“‰๐‘œ๐“‰ ๐“ƒ๐“Š ๐“‰๐‘œ๐‘’ ๐“Œ๐’ถ๐“ˆ ๐Ÿฉ ๐’ฟ๐’ถ๐’ถ๐“‡! ๐’ข๐’ถ๐’ถ๐’ป ๐“‰๐‘œ๐’ธ๐’ฝ?

Het is simpel, brengt snel ruimte in het hoofd en is erop gericht meer gemak en grootsere mogelijkheden te creëren voor zowel gever als ontvanger. Het lost (zelf)oordeel op en draagt bij aan een wereld van keuze, empowerment en creatie vanuit vertrouwen. Het faciliteert bewustzijn op zachte en doeltreffende wijze. En daar kan ik geen genoeg van krijgen 

Word jij daar ook onwijs blij van?
Boek een sessie... en ervaar wat het voor jou kan doen.
En doe net zo gek als ik destijds en boek meteen een Bars training! ;) 
Tja, if you know... then you know! Dit was/is echt iets voor mij!

Regelmatig geef ik Bars workshops door het hele land, ook op aanvraag.
Super om sessies te geven aan jezelf, binnen familiekring, vrienden, collega's, cliënten en wat is er nog meer mogelijk?
Uitwisselen met mensen uit je buurt is ook een welkome bijdrage voor als je een bovenkamer-opschoning en energiehuishouding-update kunt gebruiken! Access Bars is awesome!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.