Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde?

Access Bars® is een set van 32 punten op het hoofd die, bij lichte aanraking, positieve verandering in de hersenen stimuleren en de elektromagnetische lading van stress, gedachten en emoties defragmenteren. Deze zachte, niet-invasieve techniek werkt op het vrijmaken van zowel fysieke als mentale blokkades die zijn opgeslagen in het lichaam en helpt om meer gemak in alle gebieden van het leven te faciliteren. Een dynamisch ontlaadproces dat, zonder te hoeven praten, een andere manier van functioneren op deze planeet vergemakkelijkt.♡ Het vergroot je Toelating met ALLES wat je merkt, opvangt & je dierbaar is. Het voegt niets aan jou toe - immers jij bent al compleet ☼ - maar het stelt je in staat alle conditioneringen & sh*t die je eigen hebt gemaakt èn die je dwarszitten, te ontladen. Dit schept  r u i m t e  om bij je Eigen Weten / Bewustzijn a.k.a. Happy Place te komen.

Toegang tot JOU op simpele wijze,
precies zoals de natuur het mijn inziens bedoeld heeft.


Er is ook wetenschappelijk onderzoek naar gedaan door neurowetenschapper Dr. Fannin, Dr. Lisa Cooney & Linda Adamowski & Dr. Terrie HopeKlik op de namen en ontdek interessante bevindingen, waaronder:

 

♥ Brein- en hartcoherentie
♥ Totale lichamelijke uitlijning
♥ Afstemming met het universum
♥ Regulatie en verbetering slaapkwaliteit
♥ Kalmering overactieve geest & verhoogde concentratie
♥ Vermindering van angst met gemiddeld 84,7%
♥ Vermindering van depressie met gemiddeld 82,7%

 

𝘌𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘣𝘪𝘫 𝘱𝘪𝘦𝘬𝘦𝘳𝘦𝘯, 𝘥𝘦𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦, 𝘢𝘯𝘨𝘴𝘵, 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘴𝘴, (𝘩𝘰𝘰𝘧𝘥)𝘱𝘪𝘫𝘯, 𝘗𝘛𝘚𝘋, 𝘣𝘶𝘳𝘯-𝘰𝘶𝘵, 𝘴𝘭𝘢𝘱𝘦𝘭𝘰𝘰𝘴𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘤𝘰𝘯𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘢𝘵𝘪𝘦𝘨𝘦𝘣𝘳𝘦𝘬, 𝘩𝘰𝘰𝘨𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘈𝘋𝘋/𝘈𝘋𝘏𝘋 𝘬𝘭𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯, 𝘴𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮𝘵𝘦, 𝘰𝘯𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘻𝘸𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱𝘴𝘬𝘭𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯.

De chillste, leukste én snelste manier om de wereld in betere shape te krijgen!


Geniet je eigen ervaring ♥
Iedere sessie is uniek & helend!