Hoe yummy & potent bén JIJ in al je glorie?

Een vriendelijke manier om de relatie met jouw lichaam & uitstraling een boost te geven

 

De Energetic Facelift is een parel onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®. Een dynamische en toch zachte behandeling dat de natuurlijke, helende vermogens van het lichaam kan verdiepen & versnellen.

De kalmerende aanrakingen op gezicht, nek, borstgebied én daarboven (de energetische lagen), werkt met de cellen van je lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Een prachtige manier om de gevolgen van stress, projectie, oordeel, vermoeidheid & veroudering te transformeren. 

Het gaat echt veel dieper dan de naam doet verhullen ;)
Je geeft het lichaam een kans om veel van de beperkende energieën, verzwaringen en oordelen die we in en om ons heen vastzetten in beweging te brengen en te transformeren. Je manier van kijken naar jezelf en de wereld krijgt een waanzinnige upgrade. Wat als je alles wat je over jouw gezicht, lichaam & leven hebt veroordeeld kunt laten wegvloeien?

𝘌𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘣𝘪𝘫 𝘣𝘶𝘳𝘯-𝘰𝘶𝘵, 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘢𝘢𝘨 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥, 𝘦𝘮𝘰𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘭𝘦, 𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘭𝘦 𝘦𝘯 𝘧𝘺𝘴𝘪𝘦𝘬𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘴𝘴 (𝘻𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘣𝘪𝘫 𝘳𝘶𝘻𝘪𝘦𝘴, 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘦𝘯, 𝘮𝘪𝘴𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬), 𝘴𝘭𝘢𝘱𝘦𝘭𝘰𝘰𝘴𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘩𝘰𝘰𝘨𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥 (𝘸𝘢𝘢𝘳𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘩𝘶𝘪𝘥), 𝘴𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮𝘵𝘦, 𝘰𝘯𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘱𝘶𝘪𝘴𝘵𝘫𝘦𝘴.♥ Je essentie AAN(raken)
♥ Boost je vitale organen, huid & haar
♥ Lift je gemoedstoestand: welke leugens 'draag' je die niet van jou zijn?
♥ Voorbij leeftijd-shizzle: wat als leeftijd maar een standpunt is?

♥ Kickstart je zelfbeeld en -vertrouwen
♥ Je Body & Being in de schijnwerpers

Wat als Jezelf Zien & Zijn precies is waar de wereld om vraagt?


Geniet je eigen ervaring ♥
Iedere sessie is uniek & helend!