Puur & Fris Jezelf Zijn

 

De Access Energetic Facelift® behandeling is een parel onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness® en doet veel meer dan de naam doet vermoeden. Het is een vriendelijke en doeltreffende manier om oordelen over jezelf, je uiterlijk en over hoe je verschijnt in de wereld los te laten. Prachtig om te zien en merken hoe natuurlijke (helende) vermogens en de zachte, olijke zelf de  r u i m t e  krijgen om naar voren te komen. Ook kinderen en (jong)volwassenen die verlegen en/of hooggevoelig zijn, of gepest worden, en meer gemak willen met wie ze in essentie zijn, geven aan baat te hebben bij het regelmatig ontvangen van deze sessie.

Hoe werkt het?
De kalmerende aanrakingen op gezicht, nek, borstgebied én daarboven (de energetische lagen), werkt met de cellen van je lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je geeft het lichaam een kans om veel van de beperkende energieën, stress-factoren, verzwaringen, projecties en oordelen die we in en om ons heen vastzetten in beweging te brengen en te transformeren. "Laat de lichamen weten wat een groot geschenk ze zijn en ze zullen een geschenk zijn voor jou." ♡

𝘌𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘣𝘪𝘫 𝘣𝘶𝘳𝘯-𝘰𝘶𝘵, 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘢𝘢𝘨 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥, 𝘦𝘮𝘰𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘭𝘦, 𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘭𝘦 𝘦𝘯 𝘧𝘺𝘴𝘪𝘦𝘬𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘴𝘴 (𝘻𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘣𝘪𝘫 𝘳𝘶𝘻𝘪𝘦𝘴, 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘦𝘯, 𝘮𝘪𝘴𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬), 𝘴𝘭𝘢𝘱𝘦𝘭𝘰𝘰𝘴𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘩𝘰𝘰𝘨𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥 (𝘸𝘢𝘢𝘳𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘩𝘶𝘪𝘥), 𝘴𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮𝘵𝘦, 𝘰𝘯𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘱𝘶𝘪𝘴𝘵𝘫𝘦𝘴.Je essentie AAN(raken)
Boost je vitale organen, huid & haar
Lift je gemoedstoestand & zelfliefde
♡ Voorbij leeftijd-shizzle: wat als leeftijd maar een standpunt is?

Kickstart je zelfvertrouwen & zichtbaarheid


Geniet je eigen ervaring ♥
Iedere sessie is uniek & helend!