Puur & Fris Jezelf Zijn

 

De Access Energetic Facelift® behandeling is een parel onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness® en doet veel meer dan de naam doet vermoeden. Het is een vriendelijke manier om oordelen over jezelf, je uiterlijk en over hoe je verschijnt in de wereld los te laten. Prachtig om te zien hoe natuurlijke (helende) vermogens en je zachte, olijke zelf de  r u i m t e  krijgt om naar voren te komen. Kinderen en (jong)volwassenen die verlegen en/of hooggevoelig zijn, gepest worden, misbruik kennen en toe zijn aan meer gemak met wie ze in essentie zijn, geven aan ook baat te hebben bij het ontvangen van deze behandeling. Er ontstaat een opening naar zelfliefde en zachte kracht. En wist je dat elk oordeel die je loslaat, je direct toegang geeft tot meer energie?

Hoe werkt het?
De kalmerende aanrakingen op gezicht, nek, borstgebied én daarboven (de energetische lagen), werkt met de cellen van je lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je geeft het lichaam een kans om veel van de beperkende energieën, indrukken, stress-factoren, verzwaringen, projecties en oordelen die we in en om ons heen vastzetten in beweging te brengen en te transformeren.

Hoe zou het om volledig jezelf te zijn en jouw leven(swerk) vanuit eigenheid te delen met anderen?
Welke verrijking ben jij voor de wereld... dat graag (v)erkend wil worden? ♡

𝘌𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘣𝘪𝘫 𝘣𝘶𝘳𝘯-𝘰𝘶𝘵, 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘢𝘢𝘨 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥, 𝘦𝘮𝘰𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘭𝘦, 𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘭𝘦 𝘦𝘯 𝘧𝘺𝘴𝘪𝘦𝘬𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘴𝘴 (𝘻𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘣𝘪𝘫 𝘳𝘶𝘻𝘪𝘦𝘴, 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘦𝘯, 𝘮𝘪𝘴𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬), 𝘴𝘭𝘢𝘱𝘦𝘭𝘰𝘰𝘴𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘩𝘰𝘰𝘨𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥 (𝘸𝘢𝘢𝘳𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘩𝘶𝘪𝘥), 𝘴𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮𝘵𝘦, 𝘰𝘯𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘱𝘶𝘪𝘴𝘵𝘫𝘦𝘴.


◌ Je essentie voelen & voeden
◌ Boost je vitale organen, huid & haar

◌ Zelfliefde, koestering, zachtheid

◌ Versterk je zelfvertrouwen & zichtbaarheid


Geniet je eigen ervaring ♥
Iedere sessie is uniek & helend!