Talk to the Entities - Beginning - is het begin van het openen van de poorten naar een niveau van bewustzijn die je hele leven zal veranderen.

Hoeveel onderdelen en stukken heb je van jezelf moeten snijden om niet bewust te zijn, in het bijzonder van de wereld van entiteiten? Om zo proberen te passen in de werkelijkheid van anderen….?

Welke capaciteiten met entiteiten en energieën kan jij claimen waardoor jij jezelf in je kracht zet en vanuit JOUW waarnemen, weten en bewustzijn begint te functioneren?

Heeft tot nu toe ANGST en TWIJFEL je gestopt om je te verdiepen in dit onderwerp? Wat als deze jou juist afleiden en weghouden van de kracht en potentie van je waarnemen?
Of ben je er simpelweg aan toe om naar jouw capaciteiten met energieën te kijken om daar meer gemak en mogelijkheden mee te verkrijgen?

De tools in deze class zijn zeer toepasbaar in je praktijk en je dagelijks leven. Ze veranderen de ‘vage’ wereld van energieën en entiteiten naar een zeer pragmatisch toepasbaar gegeven die leiden naar informatie, bewustzijn en mogelijkheden.

Praten met de entiteiten is een class die je faciliteert om volledig angst te overwinnen, en een fenomenaal nieuw niveau van ruimte en bewustzijn te kiezen.
Eén waarmee je eigenlijk bent geboren.
Hoe zou het leven zijn als je geen angst meer zou hebben?
En wat als twijfel tot het verleden zou behoren?

Onderwerpen die aan bod komen in deze class:
- Wat zijn Entiteiten?
- Misvattingen over Entiteiten
- Iedereen heeft de mogelijkheid om ze waar te nemen
- Angst voor Entiteiten
- Verschillende soorten entiteiten
- Oefeningen voor het ontwikkelen en uitbreiden van je bewustzijn
- Lichaams-bewustzijn met entiteiten
- Clearing Entiteiten van personen, plaatsen, voorwerpen en meer
- Vrijgeven van eden en geloften
- Communicatie met entiteiten

Intro, 12 mei | 19:30 - 21 uur 
Class Dag 1, 13 mei | 10 - 17 uur 
Class Dag 2, 14 mei | 12 - 19 uur


Facilitator: Kalpana Raghuraman

Jouw Hosts: Raymonda Voskamp & Maartje Geverinck