Vol hoofd? Neet veuruut te branden?
Zin in een feestje? Nieuwe inzichten & mogelijkheden? Ontspannen in wie je bent?


Ik (Sandra) nodig je op 1 mei graag uit voor een dag vol ontlading en ontspanning in Harreveld. Onder leiding van Maartje Geverinck leren we deze dag de Access Bars®; een hands-on lichaamsproces waarmee je spanning die je bij je draagt kunt ontladen.

Na uitleg van Maartje gaan we het proces op onszelf toepassen. Hiervoor is geen ervaring of gave nodig, energie is universeel. Je ontvangt 2 Bars sessies en geeft er 2. Als host zorg ik voor heerlijke drinks, lekker veel lekkers en homemade soep als lunch. Na deze dag ben je in staat om dit proces en andere bijbehorende tools toe te passen op jezelf, kinderen, partner of ieder ander die toe is aan frisse wind door hoofd & leven!

Zelf heb ik mijn eerste Access Bars® workshop gevolgd in oktober 2020. Het heeft me veel gebracht: ik leef meer vanuit mezelf, het voelt allemaal lichter en houdt meer energie over op een dag. Het heeft mijn motor weer aangeslingerd na een burn-out en te helpen kiezen voor mijzelf. Ook heb ik nieuwe mensen leren kennen waarmee ik regelmatig een Bars sessie uitwissel en plezier heb. Cadeautjes om te mogen ontvangen! Hoe zou het zijn dit cadeautje aan jezelf te geven?


PRAKTISCHE INFO
De investering voor deze dag is 300 euro voor de eerste keer en 150 euro bij herhaling of als je 16/17 jaar bent. Kinderen doen gratis mee bij een betalende volwassene. Je ontvangt een handleiding, Bars kaarten, certificaat.

 

Vragen? Stel ze gerust via mail, telefoon of bericht aan host Sandra: 06-46167405 - sandrahabers@hotmail.com