𝐖𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 

Een dag met 2 lichaamsprocessen waarbij je jou en jouw lichaam "beter kunt horen" en de ruimte geeft om spanning los te laten. Dichterbij jezelf komen, je natuurlijke beweging en creatiekracht verkennen. En helderheid over de toekomst - wat weet en vertelt jouw lichaam hierover via de ongemakken die je nu ervaart en/of oppikt?


GOFIT
:
In de samenleving worden oprechte vraagstukken en nadelige bij-effecten omtrent C uitgespeeld. Het lichaamsproces die we deze avond behandelen is SPECIAAL ontworpen om je lichaam & geest hiermee andere mogelijkheden en meer gemak te geven. Ze zijn in te zetten bij aanhoudende, zeurende bijwerkingen door C-virus óf door de prikken, zoals: hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, niet lekker voelen, misselijkheid, rillingen, etc. Het proces geeft ook meer gemak bij al het andere aan mindcontrol, spanning, onzekerheid en (twee)strijd wat deze tijd met zich meebrengt.

Of je nou gevaxt bent of niet.
Het raakt ons allemaal…

--- Hoe blijf je bij jezelf en wat vertelt de eigen-wijsheid van je lichaam? Hoe kom in je in dieper contact met wat je lichaam je probeert te vertellen? Wat is er nodig voor heling & genezing? Wat kunnen onze lichamen (ongeacht gemaakte keuzes) betekenen en bijdragen aan een betere toekomst? Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

VIERKANTSWORTEL VAN -1:
Een lichaamsproces waarbij er gewerkt wordt op de zaken die je verborgen houdt of vastzet. Wat je mogelijk in de weg kan zitten om helderheid te verkrijgen en bij de stappen die je wilt maken. Ervaar je dingen in je lichaam en leven die maar niet lijken te veranderen? Een ziekte, een bepaald proces dat blijft knagen, of jezelf inhouden/verbergen omdat je jezelf niet goed genoeg vindt? Wat mogelijk energie wegkaapt en je energie kost? Waar ontken je jezelf en je krachten nog? Waar geef jij het podium continu aan anderen? Dit proces pakt het probleem 'bij de wortel' aan.


𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹
De lichaamsprocessen van Access Consciousness® zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creëren in korte tijd. Ze bevrijden je van diepgewortelde overtuigingen en patronen, zonder nadenken. Je leert werken met het zelfgenezend vermogen middels zachte aanraking van punten op het lichaam. Ieder lichaamsproces omvat een unieke thema en draagt bij aan meer ontspanning, bewustzijn, heling en mogelijkheden. En ze zijn heerlijk om te geven en ontvangen! Na de workshop ben je gecertificeerd Body Process Practitioner en kan je jezelf en anderen sessies geven.


Jong en oud is welkom - tot 15 jaar gratis bij betalende ouder.

Kennis van Access Consciousness®/lichaamswerk is niet nodig.


𝘞𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨?

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺: woensdag 26 oktober 2022
𝗧𝗶𝗷𝗱: 10.00 - 16.30 uur
𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: De Lier (Westland)
𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿: Maartje Geverinck
𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴: 150 euro. Dit is inclusief lesmateriaal, drinks & snacks, soep voor lunch, certificaat & audio-opnames. 
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲: Volg de registratieknop hieronder en noteer bij opmerkingen: 26/10 De Lier


𝗠𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗼𝘀𝘁 𝗥𝗮𝘆𝗺𝗼𝗻𝗱𝗮 𝗩𝗼𝘀𝗸𝗮𝗺𝗽: 𝗿𝗮𝘆𝗺𝗼𝗻𝗱𝗮𝘃𝗼𝘀𝗸𝗮𝗺𝗽@𝗵𝗼𝘁𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺, +𝟯𝟭𝟲𝟭𝟰𝟲𝟬𝟵𝟳𝟰𝟮