De Foundation class
 is ontworpen om jou te bekrachtigen om alles te veranderen wat je zou willen veranderen. Een 4-daagse avontuurlijke reis naar MOGELIJKHEDEN. Een ware exploratie van het leven, waarbij alle levensthema's ongesuikerd en vanuit een totaal ander, fris perspectief voorbijkomen. Niets is gek en onbespreekbaar.


Je zult een complete gereedschapskist krijgen met praktische tools & (lichaams)processen die je in staat stellen beperkende programmeringen en blokkades te doorbreken. Handvaten die je besef geven over jouw bewustzijn, creatiekracht en unieke bijdrage aan het grote geheel. Zodat je kunt gaan ervaren hoe potent je werkelijk bent en feeling krijgt met dat wat werkt voor jou, het leven waar JIJ van AANgaat en in floreren kan. 

Welke oordelen en leugens heb je waar gemaakt over jou die niet waar zijn voor jou? Is nu de tijd ze te ontgrendelen? Jouw prachtige lichaam de ruimte en (h)erkenning te geven die het verlangt? Jouw anderszijn (dat precies het geschenk is waar de wereld om vraagt) te ontplooien en in jouw voordeel te gebruiken? 


Wat waar is voor jou, maakt je  l i c h t e r
Volg de hartslag van deze class en check-in bij jezelf of het jou de verandering en ontspanning gaat brengen die je zoekt.


Hosting lady Maud Ties en ik verwelkomen je graag op het prachtige authentieke, energierijke en modern opgepimpte boeren erf 'Aan De Boswal' in Weerselo (je kan er ook overnachten!)