Heb jij een Access Bars workshop gevolgd en vind je de tools en mogelijkheden die daar aangereikt werden zo GAAF? De eerstvolgende stap is Foundation Class! Een 4-daagse avontuur waar je dieper ingaat op álle facetten in je leven. Op een geheel ontspannen, olijke manier. I LOVE it en neem je graag mee op reis ~x Maartje

 
Welke toekomst ben jij in staat te creëren
in samen-werking met jou en alles om je heen?  

De Access Foundation® Class is een uitnodiging om joúw levensenergie & creatiekracht te ontmoeten en daarin te stappen. Tijdens deze vierdaagse stout(&)moedige ; - ) reis komen alle levensthema's ongesuikerd en vanuit een totaal ander, fris perspectief voorbij. Niets is gek en onbespreekbaar. Of het nu gaat om relaties, je lichaam, familie, geld, seks, business (to be) of iets anders wat je bezighoudt. Al je vragen zijn welkom... helderheid en plezier alom!

De training is ontworpen om alles te veranderen wat je zou willen veranderen, op een manier dat werkelijk voedend en werkzaam is voor jou. Ook onze bodies reizen mee (lichaam & geest zijn immers één!): er komen heerlijke en diep-transformerende lichaamsprocessen aan bod, die je helpen alle verandering met meer gemak en souplesse te integreren. Wat je eveneens kunt gaan inzetten bij situaties in je huishouden, vrienden, in je praktijk, op de werkvloer, etc.

Je zult een complete schatkist krijgen met praktische handvaten & processen die je in staat stellen beperkende overtuigingen en blokkades -mentaal, emotioneel, fysiek- te doorbreken. Inzichten die je een ruimer besef geven over jouw bewustzijn, sensitiviteit, creatie mogelijkheden en bijdrage aan het grote geheel. Zodat je kunt gaan ervaren hoe potent je werkelijk bent en feeling krijgt met wat werkt voor jou, de toekomst waar JIJ van AANgaat & in floreren kan. 

Welke oordelen en leugens heb je waar gemaakt over jou, die gewoonweg niet waar zijn voor jou? 
Is nu de tijd jezelf te bevrijden?
Jouw prachtige lichaam de ruimte & (h)erkenning te geven die het verlangt?
Jouw anderszijn te ontdekken en in te zetten voor een duurzame toekomst en planeet?

Proef de h a r t s l a g van deze training & check-in bij jezelf:

"𝗔𝗹𝘀 𝗶𝗸 𝗱𝗶𝘁 𝗸𝗶𝗲𝘀... 𝗵𝗼𝗲 𝘇𝗮𝗹 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗱𝗮𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝟱 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻..?"
♡ Als het je een ontspannen, blij & ruimtelijk gevoel geeft, is dát het resultaat wat deze training je zal brengen.


𝐕𝐨𝐨𝐫𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐞𝐥𝐧𝐚𝐦𝐞: 1 Access Bars Class

Deze class wordt opgenomen (audio), zodat je alles kunt terugluisteren zo vaak je wilt.
Kinderen zijn super welkom EN zijn gratis t/m 15 jaar - welke gave mogelijkheid is dit?

Alles kan veranderen.
Alles is mogelijk. 
De vraag is: wat KIES jij?