Heb jij een Access Bars workshop gevolgd en vind je de tools en mogelijkheden die daar aangereikt werden zo GAAF? De eerstvolgende stap is Foundation Class! Een 4-daagse avontuur waar je dieper ingaat op álle facetten in je leven. Op een geheel ontspannen, olijke manier. I LOVE it en neem je graag mee op reis ~x Maartje

 Welke toekomst ben jij in staat te creëren?  

De Foundation class is dé training waar je afrekent met limitaties. Het is ontworpen om jou te bekrachtigen om alles te veranderen wat je zou willen veranderen. Je gaat ervaren hoe actieve keuze om te ‘werken’ aan en plezier te hebben met JOU een wereld van verschil kan maken (letterlijk, want wow - verschuift er ook veel voor je omgeving). Een 4-daagse avontuurlijke reis naar MOGELIJKHEDEN. Een ware exploratie van het leven, waarbij alle levensthema's ongesuikerd en vanuit een totaal ander, fris perspectief voorbijkomen. Niets is gek en onbespreekbaar.


Je zult een complete gereedschapskist krijgen met praktische tools & (lichaams)processen die jou in staat stellen beperkende programmeringen en blokkades te doorbreken. Handvaten die je besef geven over jouw intuïtie, jouw bewustzijn en jouw unieke bijdrage aan het grotere geheel. Zodat je kunt gaan ervaren hoe potent je werkelijk bent en feeling krijgt met dat wat werkt voor jou, het leven waar JIJ van AANgaat en in floreren kan. 

Welke oordelen en leugens heb je waar gemaakt over jou die simpelweg niet waar zijn voor jou? Is nu de tijd ze te ontgrendelen? Jouw prachtige lichaam de ruimte en (h)erkenning te geven die het verlangt? Jouw anderszijn te ontdekken en in te zetten?


Wat waar is voor jou, maakt je  l i c h t e r
Volg de hartslag van deze class en check-in bij jezelf welke editie jou de verandering en ontspanning gaat brengen die je zoekt.

>>> Cool news: Kinderen zijn super welkom EN zijn gratis t/m 15 jaar - welke heerlijke mogelijkheid is dit?

* Voorwaarde deelname: 1 Access Bars Class
** Deze 4-daagse wordt opgenomen (audio), zodat je alles op je gemakje kunt terugluisteren zo vaak je wilt :)

Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is: wat KIES jij?